CUM PUTEM AJUTA?

Home > Vehicule comerciale > TRANSIT BUS > Caracteristici > Confort si functionalitate

Confort si functionalitate

Cand Transit Bus este plin si conduci pe distante lungi, este important ca tu si pasagerii tai sa va simtiti cat mai confortabil posibil. Acesta este motivul pentru care noul Transit Bus este dotat cu tehnologii avansate si functii inteligente, care asigura confort maxim, oriunde va aflati.

Aplicatia business pentru vehicule conectate

Proiectata pentru vehicule comerciale cu modem FordPass Connect, aplicatia FordPass Pro iti permite sa iti activezi modemul si sa accesezi o serie de caracteristici utile. Ne asiguram ca echipam din ce in ce mai multe dintre noile noastre vehicule comerciale cu conectivitate completa. Verifica impreuna cu dealerul tau Ford si vezi daca vehiculul tau este compatibil.

New Ford Transit Minibus close up on overhead luggage racks
Hand with mobile showing FordPass Connect

Cheia catre o lume mai bine conectata

Transit Bus este disponibil cu un modem FordPass ConnectFordPass Connect Ro. Sistemul iti pune la dispozitie o serie de beneficii puternice, inclusiv WiFi 4GHotspot-ul Wi-Fi-2020 Minibus pentru pana la 10 dispozitive si actualizari de trafic in timp realLive Traffic 2019 direct pe sistemul tau de navigatie SYNC 3. Cand combini acest sistem cu aplicatia smartphone FordPass Pro, vei putea sa verifici daca ai incuiat usile, apoi sa le incui sau sa le descui de la distanta. Vei putea, de asemenea, sa monitorizezi statusul a pana la 5 vehicule business conectate si chiar sa verifici daca este necesara mentenanta pentru acestea.

SYNC 3. Pentru o experienta hands-free fara efort

SYNC 3 este cea mai avansata versiune a noastra de pana acum. Este mai rapida si mai usor de utilizat, cu comenzi vocale imbunatatite si functii si mai numeroase. Noua interfata are butoane mai mari, pentru utilitate sporita, iar ecranul tactil color recunoaste acum gesturile de apropiere a degetelor si de glisare specifice telefoanelor inteligente si tabletelor, pentru navigare si mai intuitiva. Sistemul SYNC 3 este prevazut, de asemenea, cu AppLink, CarPlay de la Apple si Android Auto, pentru a afisa informatiile de pe smartphone-ul tau pe ecranul tactil.

Ford Transit Minibus interior LCD screen close up
New Transit Minibus birds eye view showing seating space through transparent roof

Transporta pana la 18 persoane, in confort

Noul Transit Bus este disponibil cu pana la 18 locuri. Cu spatarele scaunelor rabatabile si cotierele montate ca dotare standard in seria „Trend and Limited”, pasagerii tai pot sta pe spate, se pot relaxa si se pot bucura de calatorie. Scaunul soferului, proiectat ergonomic, include cotiera si suportul lombar optionale. De asemenea, este incalzit si poate fi reglat in 10 directii printr-un sistem electric. Asa ca este usor sa gasesti pozitia de condus ideala sau sa o schimbi pentru soferi diferiti.

Mai mult spatiu pentru bagaje

Suporturile suspendate pentru bagaje sunt disponibile pentru utilizarea optima a spatiului interior. Portbagajele suspendate inseamna ca exista mai multe optiuni de depozitare disponibile pentru pasagerii tai. Lampile de citit, cu LED, sunt dotare standard si iti fac calatoriile lungi, de noapte, mai confortabile.

New Ford Transit Minibus close up on overhead luggage racks
Ford Transit Minibus close up on aircon dials

Seteaza temperaturi diferite pentru tine  si pasagerii tai

Cu ajutorul controlului electronic al temperaturii aerului, cu zona dubla, poti selecta temperaturi diferite pentru tine, in fata, si pentru pasagerii tai din spate.

Sistemul Ford Easy Fuel pentru alimentare fara probleme

Aceasta tehnologie utila face sa fie practic imposibila alimentarea gresita a masinii, deoarece duza pompei nu se va potrivi. Mai mult, datorita faptului ca sistemul Ford Easy-Fuel este un sistem fara buson, nu va mai trebui sa atingi niciodata un buson murdar.

New Ford Transit Minibus close up on easy fuel cap
Top