CUM PUTEM AJUTA?

Tasteaza intrebarea ta...
Home > Autoturisme > ECOSPORT > Caracteristici > Confort si functionalitate

Confort

Unele sisteme de siguranta sunt concepute pentru a te proteja pe tine, pasagerii Tehnologie de info-divertisment de ultima ora, sistem audio B&O PLAY sofisticat, mici elemente de lux, cum ar fi volanul si scaunele incalzite si multe, multe alte surprize placute.

FordPass mobile screen close up

Cheia catre o lume mai bine conectata

Pentru prima data, EcoSport este disponibil cu modemul FordPass ConnectModem 2020 . Sistemul ofera o gama bogata de beneficii, incluzand WiFi 4G LTEWifi Hotspot 2020 pentru pana la 10 dispozitive si actualizari in timp real din traficLive Traffic 2020  afisate direct pe sistemul tau de navigatie. In cazul unui accident, FordPass Connect va efectua chiar si un apel eCallFord eCall catre serviciile de urgenta, oferind locatia masinii tale.

Afla mai mult

Tehnologie fara cusur, pe care o poti controla vocal

Ford SYNC 3 este un sistem de ultima ora care iti permite sa fii permanent conectat si sa controlezi telefonul, muzica si sistemul de navigatie, cu ajutorul unor comenzi vocale intuitive sau al unui ecran tactil color de 8”. Se conecteaza la Apple CarPlay si Android Auto. Live Traffic te poate ajuta sa eviti ambuteiajele si poti chiar sa ceri o lista cu restaurantele locale, rostind, pur si simplu, „I'm hungry” (Mi-e foame). Sau poti accesa Ghidul Michelin pentru a face o rezervare la un restaurant care te inspira.

Ford SYNC interior display
FordPass mobile screen close up

Descarca aplicatia FordPass pentru a accesa si mai multe functii

Sistemul FordPass Connect devine si mai puternic dupa ce este conectat cu smartphone-ul tau prin intermediul aplicatiei FordPass. Odata conectat, poti accesa o serie de noi functii inovative. De exemplu, poti folosi telefonul pentru a-ti localiza vehiculul si a-l incuia sau descuia de la distanta. Poti monitoriza nivelul de comustibil, numarul de kilometri parcursi si presiunea din pneuri si primi alerte privind starea vehiculului direct pe telefon. Poti de asemenea programa sistemul de navigatie de acasa prin transmiterea unei destinatii direct de pe telefon catre masina.

Cu B&O, totul suna live

Oricare ar fi gusturile tale, muzica merita sa sune asa cum a intentionat artistul. Si exact asa se intampla in EcoSport. De ce? Deoarece este disponibil cu B&O. Acest sistem audio premium de 675 wati ofera un sunet bogat si puternic, printr-un sistem ce include 10 difuzoare, woofer si subwoofer. Iar aceasta tehnologie avansata a fost special conceputa, dezvoltata si reglata pentru Ford EcoSport de catre specialistii in acustica ai B&O. Asa ca mareste volumul si bucura-te de trupele si piesele favorite in sala de concerte a masinii tale.

Live venue with B&O logo
Blue Ford EcoSport window wipers

Stergatoare care se regleaza automat, in functie de ploaie

Stergatoarele de parbriz cu senzor de ploaie se activeaza in secunda cand detecteaza stropi de apa pe parbrizul autovehiculului, iar apoi isi regleaza viteza pentru a face fata oricaror conditii meteo. Poti alege din mai multe niveluri de sensibilitate, care determina cat de multa umiditate trebuie sa se acumuleze inainte ca stergatoarele sa se activeze.

Top