CUM PUTEM AJUTA?

Tasteaza intrebarea ta...
Home > Autoturisme > ECOSPORT > Caracteristici > Experienta la volan

Experienta la volan

Cele mai bune tehnologii sunt mereu cele care aduc un plus in viata de zi cu zi, rezolva o problema sau prezinta un avantaj clar. Exact asta vei descoperi in Ford EcoSport. Asistenta la pornirea din rampa si Ford SYNC: descoperi tehnologii care fac din condus o activitate relaxanta si placuta, iar viata ta va fi cat mai fericita si mai lipsita de stres posibil.

Un plus de control in cazul pornirilor in rampa

Sistemul de asistenta la pornirea din rampa impiedica temporar alunecarea in spate sau in fata, cand pornesti din panta. Sistemul functioneaza prin mentinerea presiunii la nivelul sistemului de franare pentru un interval suplimentar de 2-3 secunde, asigurandu-ti mai mult timp si control, cand muti piciorul de pe pedala de frana, pe cea de acceleratie. Acest sistem este de asemenea util cand opresti si pornesti autovehiculul pe suprafete alunecoase.

Ford EcoSport driving upwards
Ford EcoSport Rear View Camera

Marsarier mai simplu si mai sigur

Stalpi opritori, biciclete, ziduri joase… Camera video pentru vedere spate iti arata tot ce se afla in spatele masinii, pe un ecran integrat in consola centrala. Sistemul iti arata obiecte pe care le-ai putea omite si in plus, afiseaza linii virtuale pentru a te ajuta sa parchezi si in cele mai inguste spatii. Camera se activeaza automat cand selectezi treapta de marsarier.

Vede semnele de circulatie pe care tu nu le vezi

Indiferent de pozitionarea semnelor de circulatie, pe lateralul carosabilului sau deasupra, permanente sau temporare, sistemul Traffic Sign Recognition le identifica si iti afiseaza o icoana pe bord care se schimba de fiecare data cand intri intr-o noua limita de viteza sau restrictie de circulatie.

Red Ford EcoSport from the back heading towards traffic sign
Ford EcoSport displaying auto high beam

Te ajuta sa vezi mai departe fara sa-i deranjezi pe ceilalti

Un ajutor util atunci cand conduci pe timp de noapte, sistemul de faza lunga automata scade temporar intensitatea farurilor atunci cand detecteaza trafic pe contrasens sau un vehicul inainte, prevenind incomodarea celorlalti participanti la trafic, apoi revine automat la faza lunga, oferindu-ti vizibilitate maxima.

Top