CUM PUTEM AJUTA?

Home > Autoturisme > ECOSPORT > Caracteristici > Performanta si eficienta

Performanta

Apreciatul motor pe benzina Ford EcoBoost de 1 litru este exemplul perfect pentru cat de mult a avansat tehnologia motoarelor. Conceput pentru a oferi echilibrul ideal de putere, performanta si emisii reduse, EcoBoost e neindoielnic, un motor al viitorului.

Ford EcoSport EcoBoost Engine of the Year 2017

Bucura-te de performanta si eficienta.

Revolutionarul motor pe benzina Ford EcoBoost de 1.0L, cu 3 cilindri, a castigat de sase ori premiul Motorul International al Anului. Acesta este disponibil cu optiunea 125 CP pentru ca tu sa beneficiezi de performanta, o mai buna economie de consum si emisii CO2 mai scazute fata de generatia trecuta de motoare EcoBoost.

Putere diesel la superlativ

Motorul Ford EcoBlue de 1,5 litri este un motor diesel nou-nout, iar EcoSport este primul vehicul care isi trage puterea din acesta. Tehnologia sa cu patru cilindri, supraalimentare si injectie de combustibil poate dezvolta o putere remarcabila de 95 CP.

Ford EcoSport EcoBlue Engine
White Ford EcoSport driving

Folosesti mai putin combustibil, cu functia pornire-oprire automata

Atunci cand te opresti la semafor sau cand astepti intr-o coloana, aceasta tehnologie poate opri automat motorul (fara a opri insa alimentarea sistemelor esentiale, precum farurile, aerul conditionat, radioul si sistemul Ford SYNC). De indata ce esti gata sa pleci de pe loc, apasa, ca de obicei, pe pedala de ambreiaj si selecteaza prima treapta de viteza sau apasa pedala de acceleratie, in cazul unei transmisii automate, iar sistemul porneste din nou motorul. Sistemul Auto-Start-Stop e deosebit de eficient in orase, unde poate reduce consumul de combustibil cu pana la 10% (in mediul urban).

EcoSport Interior Trip Computer

Informatii esentiale despre calatoria ta

Computerul de bord iti ofera informatii si cifre utile despre distanta parcursa, consumul de combustibil, viteza si temperatura aerului din exterior. De asemenea, acesta precizeaza „distanta pana la golire”: aproximativ ce distanta poti parcurge cu combustibilul ramas in rezervor. Aceasta informatie este utila mai ales in timpul calatoriilor lungi sau daca urmeaza sa te deplasezi intr-un loc izolat.

Top