Test Drive Gaseste un dealer Programare service AskFord
Home > Autoturisme > ECOSPORT > Caracteristici > Utilitate

Utilitate

EcoSport iti ofera spatiu flexibil si bine organizat, intr-un vehicul capabil si practic.

Ford EcoSport rear storage and folded seats

Bancheta usor pliabila

Sacunele din spate se pot plia pentru a crea o zona de incarcare plata si o capacitate impresionanta, de 1.238 litri, cu un compartiment ascuns dedesubt. Bancheta usor pliabila se imparte 60:40 si poate fi rabatata printr-o operatie simpla, cu o singura mana, pentru a crea mai mult spatiu in spate.

O podea de incarcare utila si reglabila

Podeaua de incarcare din portbagaj dispune de trei setari de inaltime, asa ca poti crea un compartiment ascuns de diverse dimensiuni, sub podeaua portbagajului. Cand o setezi in cea mai inalta pozitie si cu scaunele din spate rabatate, obtii o podea de incarcare complet plata.

Ford EcoSport interior storage
Blue Ford EcoSport rear wheel mounting high kerb

Construit pentru a cuceri terenul urban

Borduri inalte, gropi in asfalt, drumuri in lucru, limitatoare de viteza... Strazile oraselor se pot dovedi periculoase. Tocmai de aceea, EcoSport are o garda la sol inaltata.

Transport suplimentar 

Daca ai nevoie sa transporti lucruri voluminoase poti alege optiunile de bare transversale pentru acoperis si/sau carligul de tractare detasabile.

Blue Ford EcoSport Removable Tow Bar
Blue Ford EcoSport spare wheel

Completeaza-i look-ul robust de SUV

O roata de rezerva poate fi montata in partea din spate, imbunatatind imaginea robusta a Ford EcoSport. Cu un capac de culoarea caroseriei, optiunea este pe atat de stilata pe cat este de practica. Daca preferi sa nu beneficiezi de aceasta optiune, vei primi standard un kit pentru reparatia pneurilor.

Top