Home > Autoturisme > NOUL ECOSPORT > Promotii > Promotii persoane fizice

Promotii Ford EcoSport pentru persoane fiziceFord Important Information - Non Commercial Vehicles: Retail

New Ford EcoSporta

NOUL FORD ECOSPORT

Alege o promotie:

Alege alt model

 • FORD ECOSPORT

  doar 12.200 €** TVA inclus

  cu pachet Trend inclus

  Profita la maxim de orice oportunitate si iesi in lume cu o masina care are toate atributele unui SUV, dar cu un plus de rafinament si design.

  Daca esti in cautarea unui mini-SUV spatios dar compact, puternic dar eficient in consum, atunci probabil EcoSport e raspunsul la toate cerintele tale. Cu un plus de inovatie.

  Acum poti inlocui vechea masina cu un model Ford Ecosport Trend, cu motor 1,0l EcoBoost, de 100 CP, cu dotari standard cum ar fi Sistemul de control electronic al stabilitatii si cel de control al tractiunii; Sistemul de monitorizare a presiunii din pneuri si cel de asistenta la pornirea din rampa. In plus, in cadrul ofertei speciale beneficiezi, in acest pret, si de dotari optionale suplimentare:

  Ford KA+ Ultimate
   
  Pachet de echipare Trend
  • Bare plafon negre;
  • Jante aliaj 16“;
  • Aer conditionat automat;
  • Sistem SYNC 3 cu ecran tactil de 6.5", 6 difuzoare.

  Termeni si conditii aplicabile promotiei:

  **Imaginea din campanie este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale, aceasta campanie fiind supusa unor termeni si conditii. Foarte important inainte de a decide achizitia:
  1) Pretul modelului este obtinut dupa cumularea: i) contravalorii suportului comercial acordat de Ford Romania (inclusiv prin adaugarea suportului ECOBONUS) ; ii) contravalorii suportului comercial acordat de dealerii participanti in campanie;  iii) O contravaloare estimata a tichetului valoric de casare (colocvial denumit “Rabla”)  de 6.500 lei de care se poate beneficia in conditiile prevazute de legislatia relevanta;
  2) Campania este adresata exclusiv persoanelor fizice si este valabila in limita stocului disponibil la dealerii participanti la program, cu valabilitate pana la 30.09.2018; 
  Sumele prezentate anterior pot varia in functie de valoarea tichetului valoric Rabla astfel cum va fi aprobat prin legislatia relevanta, dar si de cursul de schimb RON/EUR la data tranzactiei si/sau emiterii documentatiei de finantare.
  Campania nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale suplimentare celor mentionate mai sus.
  Valorile de emisii si consum rezultate in urma aplicarii algoritmului prezentat mai jos sunt de 121g CO2/km si respectiv 5.3 l/100km in regim mixt.   
  Foarte important in ceea ce priveste masurarea valorilor de emisii si consum:
  Începând cu data de 1 septembrie 2017, anumite vehicule noi vor fi omologate folosind Procedura de Testare a Vehiculelor Ușoare Armonizată la nivel Mondial (WLTP), care este o procedură de testare nouă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2, într-o manieră mai realistă. De la 1 septembrie 2018, in ceea ce priveste modelele noi de autovehicule, WLTP va înlocui integral Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), care reprezintă procedura actuală de testare folosita acum.
  Dat fiind ca aceste noi conditii de testare sunt mai realiste, consumul de combustibil și emisiile de CO2 masurate conform procedurii WLTP sunt, in majoritatea situatiilor, mai mari decat valorile masurate conform NEDC.
  Avand in vedere ca anul 2018 este un an de tranzitie din perspectiva aplicarii ambelor proceduri de testare, valorile prezentate in acest document sunt valori tranzitorii in ceea ce priveste emisiile de CO2 si consumul de combustibil, avand in vedere ca valorile WLTP sunt transpuse in valori NEDC prin intermediul unui algoritm (procedura NEDC CO2MPAS) folosit in aceasta perioada de tranzitie. Aceste noi proceduri de masurare a valorilor de emisii si consum (NEDC CO2MPAS si WLTP) influenteaza taxarea/impozitarea autovehiculelor. Pentru mai multe informatii legate de nivelul emisiilor si consum, contactati reteaua noastra de dealeri autorizati Ford.
  Valori precum consumul de combustibil si/sau de curent electric sau distanta maxima parcursa in modul electric sunt masurate in prezent in conformitate cu procedura NEDC CO2MPAS si cu Regulamentul European 2017/1151. Aceste valori se pot modifica pe masura adaptarii la la procedurile de omologare in continua evolutie.
  Pentru informatii de ordin legal suplimentare va rugam consultati www.rarom.ro, sectiunea dedicata acestei teme si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

Top