Home > Autoturisme > ECOSPORT > Promotii > Promotii persoane juridice

Promotii Ford EcoSport pentru persoane juridiceFord Important Information - Non Commercial Vehicles: Retail

Ford EcoSport

FORD ECOSPORT

Alege o promotie:

Alege alt model

 • Rata lunara 167 €

  Pana la 31 martie 2020 beneficiezi de o rata lunara
  speciala de 167 euro fara TVA si dobanda 0%*
  pentru modelul Ford EcoSport Titanium 1.0L 125CP oferita prin
  UniCredit Leasing.

  ford EcoSport Titanium

  Oferta adresata exclusiv Persoanelor Juridice.

   

  Ecosport Titanium 1.0L 125 CP cutie manuala, vine la pachet cu:

  • Aer conditionat automat (o zona)
  • Sistem SYNC 2.5 cu ecran tactil de 8”, 6 difuzoare si iesire iPod
  • Sistem de Asistenta Precoliziune
  • Cruise Control cu Limitator de Viteza
  • Jante de 17”
  • Bare acoperis

  *Termeni si conditii aplicabile promotiei:

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

  Oferta financiara este adresata exclusiv persoanelor juridice si este oferita de UniCredit Leasing Corporation IFN SA pentru modelul Ecosport Titanium 1.0l 125 CP, cutie manuala, in valoare de 13 519 Euro+TVA (16 087.61 Euro TVA inclus), avans 25% in valoare de 3 379.75 Euro+TVA (4 021.90 Euro TVA inclus), pe 60 luni; rata anuala a dobanzii 0% fixa, comision analiza dosar 2,5% din pretul masinii (337.98 Euro + TVA=402.19 Euro, TVA inclus), comision lunar de administrare 0,10% (10.14 Euro +TVA=12.07 Euro TVA inclus), valoarea ratei lunare 176.92 Euro+TVA (210.53 Euro TVA inclus). Rata lunara contine principal, dobanda si comision de administrare lunar. In calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea CASCO. Valorile de mai sus sunt calculate la un curs exemplificativ de 4,75 RON/EUR. TVA se va aplica in acord cu legislatia in vigoare la data emiterii prezentei la un nivel de 19%.

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Valoarea de pret afisata este rezultata in urma aplicarii cumulative a unui suport financiar din partea Ford Romania SA si a unui suport financiar recomandat, informativ oferit de distribuitorul autorizat Ford, pretul final de achizitie variaza in functie de cursul de schimb agreat cu distribuitorul si/sau finantatorul. Ambele suporturi financiare se scad din pretul de lista al autovehiculului. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  IMPORTANT: Plaja de valori de consum in sistemul WLTP, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: 5.2-6.6l /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 118-151. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

  Detalii pe ford.ro si in reteaua Ford. Consultati www.rarom.ro pentru detalii referitoare la procedura de testare si autoritatile relevante pentru determinare costuri cu impozite/taxe aferente detinerii unui autoturism.

  Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  Valabilitate: intre 01.02-31.03.2020.

Top