Test Drive Gaseste un dealer Programare service AskFord
Home > Autoturisme > EDGE

 

Motivat de performanta, inspirat de design, axat pe tehnologie.

Edge Interior 360

Mai multa distractie. Mai putin efort pentru mentinerea directiei.

Directia adaptiva permite condusul fara efort, in orice moment si in orice conditii - chiar si cand parchezi. La viteze mai mici, de exemplu cand executi manevre in parcare, sunt necesare mai putine intoarceri de volan. La viteze mai mari, trece automat la un raport de directie conventional, pentru a oferi reactii confortabile si sigure. Este disponibil si un mod sport. Cand este activat, condusul pe drumuri sinuoase si curbate e mai placut, deoarece impune un efort de mentinere a directiei mai redus, pentru a negocia virajele.

Utilizand acest sistem, iti vei putea auzi gandurile

Sistemul de control activ al zgomotului este conceput pentru a elimina zgomotul nedorit din cabina. Exista microfoane care detecteaza si masoara unde sonore specifice. In acelasi timp, unitatea de control poate separa sunetele pe care doresti sa le auzi, cum ar fi conversatiile si materialele audio, de cele pe care nu doresti sa le auzi. Apoi, sistemul creeaza un „zgomot alb” imperceptibil, pentru a anula zgomotele nedorite si pentru a-ti oferi o senzatie de liniste deplina la volan.

Putere diesel de exceptie

Un motor TDCi avansat de 2,0 litri ofera doua variante de putere: 180 CP si 210 CP Bi-Turbo. Ambele variante incorporeaza cea mai recenta tehnologie pentru a maximiza performanta, cuplul si consumul economic, reducand in acelasi timp emisiile.

Motorul Bi-Turbo este prevazut cu doua turbocompresoare si asigura performanta si eficienta sporite.

Turbocompresorul principal functioneaza la viteze reduse, oferindu-ti putere suplimentara cand ai nevoie – de pilda cand virezi dintr-o intersectie in traficul aflat in miscare. Pe de alta parte, turbocompresorul secundar functioneaza la viteze mai mari, cand trebuie sa depasesti un vehicul ce se deplaseaza incet.

In plus, motorul Bi-Turbo incalzeste habitaclul mai rapid decat un motor conventional. Acest lucru reduce uzura pieselor, imbunatateste economia de combustibil si te ajuta sa pornesti la drum mai repede in diminetile friguroase.

Un sistem care poate reduce gravitatea accidentelor sau le poate evita

Sistemul de asistenta pre-coliziune detecteaza vehiculele si pietonii de pe drumul din fata sau pe cei care s-ar putea intersecta cu traseul vehiculului si te avertizeaza cu privire la prezenta acestora. Daca nu reactionezi, sistemul aplica automat franele. Aceasta tehnologie e conceputa pentru a ajuta sa reduci riscul accidentelor sau pentru a le evita complet, functionand la viteze de pana la 80 km/h.

Ford Promotions

Promotii si oferte speciale

Profita acum
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Te-ar putea interesa si

Top