Home > Autoturisme > EDGE > Caracteristici > Confort si functionalitate

Confort

Ford Edge e bogat in detalii bine gandite, pentru ca tu si pasagerii tai sa va bucurati de o calatorie relaxanta, fara probleme.

Utilizand acest sistem, iti vei putea auzi gandurile

Sistemul de control activ al zgomotului este conceput pentru a elimina zgomotul nedorit din cabina. Exista microfoane care detecteaza si masoara unde sonore specifice. In acelasi timp, unitatea de control poate separa sunetele pe care doresti sa le auzi, cum ar fi conversatiile si materialele audio, de cele pe care nu doresti sa le auzi. Apoi, sistemul creeaza un „zgomot alb” imperceptibil, pentru a anula zgomotele nedorite si pentru a-ti oferi o senzatie de liniste deplina la volan.

Hayon cu deschidere hands-free pentru deschidere si inchidere fara efort

Daca ai mainile ocupate, dar ai tocul cheii KeyFree cu tine, Ford EDGE iti detecteaza prezenta in apropiere si trebuie doar sa misti piciorul sub bara de protectie din spate, pentru ca hayonul sa se deschida sau sa se inchida automat. Hayonul poate fi comandat si din tocul cheii sau prin butoanele din masina. Poti intrerupe ridicarea in orice moment si hayonul se va opri.

A rear view of the Ford displaying white car on a display

Marsarier mai simplu si mai sigur

Stalpi opritori, biciclete, ziduri joase… Camera video pentru vedere spate iti arata tot ce se afla in spatele masinii, pe un ecran integrat in consola centrala. Sistemul iti arata obiecte pe care le-ai putea omite si in plus, afiseaza linii virtuale pentru a te ajuta sa parchezi si in cele mai inguste spatii. Camera se activeaza automat cand selectezi treapta de marsarier.

Spatiu pentru destindere

Incorporand cinci scaune generos proportionate pe doua randuri, cu o bancheta spate divizata 60/40, cabina ofera spatiu din belsug pentru fiecare pasager. Cu numeroase spatii de depozitare, plus un portbagaj foarte mare, exista spatiu din abundenta pentru pasageri, bagaje, cumparaturi, animale de companie, echipamente speciale - sau orice combinatie a acestora.

Edge interior loads of space
The Edge sunroof

Plafon panoramic pentru o senzatie mai luminoasa si mai aerisita

La apasarea unui buton, parasolarul actionat electric din plafon gliseaza, permitand luminii naturale sa treaca prin plafonul panoramic. In acelasi timp, geamul care reflecta lumina razelor mentine racoarea si te protejeaza de razele UV daunatoare.

Top