Ford Explorer® charging

Close

Încarcă la drum


Rețeaua de încărcare BlueOval™

Obține acces la rețeaua Ford BlueOval™ și încarcă-ți modelul Explorer Electric® la oricare dintre cele peste 600.000 de puncte publice de încărcare AC și DC din 36 de țări europene.

 

IONITY

IONITY este una dintre numeroasele rețele de puncte de încărcare din cadrul BlueOval™ care oferă acces la încărcătoare de curent continuu de mare putere, cu o capacitate de încărcare de până la 400 kW. Contează pe cel mai rapid mod de încărcare atunci când călătorești pe distanțe mai lungi.

 

Cabluri de încărcare EV

Vehiculul tău electric Ford Explorer® este livrat cu un cablu de încărcare Mode 3 pentru utilizare la orice puncte publice de încărcare AC. Punctele de încărcare DC super-rapide oferă propriul cablu pentru a-ți face călătoria și mai ușoară.

Person and child next to a charging Ford Explorer

Incărcare la domiciliu

 

Utilizarea unui încărcător electric pentru casă

Investește într-un punct de încărcare EV (wallbox) pentru cel mai rapid mod de încărcare la domiciliu. Poți chiar lăsa Explorer®-ul conectat în siguranță peste noapteCX740S Launch - Charge Speed.

 

Utilizarea unei prize pentru locuință

Cablul opțional de încărcare Mode 2 poate încărca Explorer de la orice priză de uz casnic de 230 VCX740S Launch - Standart socket. Este cel mai bine să fie păstrat pentru utilizare ocazională.