ABONAMENTE FORD

FORD-UL TĂU. CHIAR MAI BUN. 

 

Vizitează contul tău Ford

 

Află detalii despre abonamentele noastre mai jos, sau conectează-te la contul tău Ford pentru a explora ce abonamente sunt disponibile pentru vehiculul tău.

RĂMÂI CONECTAT. ORIUNDE MERGI.

LIBERTATE ÎNCĂRCATĂ LA MAXIMUM

Peste 600.000 de puncte de încărcare. 1 aplicație ușor de utilizat. Atât de important, încât am făcut accesul gratuit. Trebuie doar să activezi Rețeaua de tarifare BlueOvalTM. Te ajutăm noi.Tooltip

REȚEA DE ÎNCĂRCARE IONITY BLUEOVALTMTooltip

159 € / an  1 an de probă gratuităTooltip

Vehicule cu acest abonament.Tooltip

Accesibil și ultra-rapid.

Stațiile IONITY sunt amplasate de-a lungul principalelor autostrăzi din țările europene și reprezintă o opțiune mai rapidă de încărcare a vehiculului tău Ford EV. Economisește până la 50% la încărcările rapide IONITY, cu abonamentul nostru.

BlueOval™ Charge Network

EȘTI GATA SĂ ÎNCEPI?

Explore icon

1. DESCOPERĂ

Vezi ce abonamente sunt disponibile pentru vehiculul tău, conectându-te la contul tău Ford și accesând secțiunea „Abonamente”.

Choose icon

2. SELECTEAZĂ

„Activează perioada de probă” pentru a te abona și urmează pașii pentru a începe să te bucuri de abonament. Poți anula în orice moment.

Start icon

3. ÎNCEPE

Continuă să accesezi caracteristicile alese printr-un abonament plătit după încheierea perioadei de probă, urmând aceiași pași pentru a reînnoi.

Suntem aici pentru a te asista

Accesează pagina noastră de asistență și întrebări frecvente pentru sfaturi utile despre cum să profiți la maximum de vehiculul tău.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE