A person in the driver's seat of a Ford car

ABONAMENT FORDPASS

PROFITĂ LA MAXIMUM DE VEHICULUL TĂU FORD

Deblochează întreaga capacitate a vehiculului tău Ford prin Rețeaua de Încărcare BlueOvalTM, securitatea îmbunătățită FordSecure și abonamentele de Navigație Conectată.

Close up of steering wheel, centre console and SYNC 4 touchscreen

CĂLĂTORII FĂRĂ EFORT CU NAVIGARE PRIN TRAFIC ÎN TIMP REAL

Serviciu disponibil pe vehicule cu FordPass ConnectFordPass Connect - Politica și SYNC 3Anumite funcții. Simplifică-ți fiecare călătorie, primind informațiile privind pericolele locale și traficul în timp real direct în vehiculul tău, ajutându-te să-ți planifici mai bine rutele și să eviți întârzierileFordpass Connect - Pentru.

LIVE TRAFFIC

Monitorizarea în timp real găsește cel mai rapid traseu, în funcție de condițiile de trafic existente. De asemenea, poate ajusta și actualiza ruta dacă detectează ambuteiaje de-a lungul traseului tău.

Cockpit view of a Ford, with the traffic ahead seen through the windshield.
FordPass Subscriptions Live Traffic

INFORMAȚII PRIVIND PERICOLE LOCALE

Datele actualizate partajate între autoritățile locale și alte vehicule conectate vor identifica eventualele pericole înainte ca tu să le întâlnești. Alertele de pe consolă îți vor permite să afli detalii despre orice vehicule deteriorate detectate, condiții de drum alunecoase, condiții meteorologice nefavorabile și multe altele.

ACTIVEAZĂ FORDPASS CONNECT PENTRU A ÎNCEPE UTILIZAREA FUNCȚIEI TRAFIC ÎN TIMP REAL & PERICOLE LOCALE

Conectează-te la contul tău Ford pentru a gestiona abonamentul trafic în timp real și pericole locale.

Autentificare       Înregistrare

Close up of steering wheel, centre console and SYNC 4 touchscreen

MEREU LA CURENT CU NOUTĂȚILE

Prin conectivitatea cloud SYNC 4Funcția de Navigație, vei fi întotdeauna la curent cu cele mai recente informații privind funcțiile de navigare. Acestea includ cele mai recente hărți rutiere, rapoarte privind traficul și vremea, precum și prețuri în timp real pentru parcări sau stații de alimentare cu combustibil și stații de încărcare electriceFordpass Connect - Pentru.

FordPass Subscriptions Connected Navigation

NAVIGAȚIE CONECTATĂ

Disponibil pe toate vehiculele noi echipate cu Ford SYNC 4 și FordPass ConnectFordPass Connect - Politica. Navigația Conectată îți garantează că hărțile vehiculului sunt întotdeauna la zi cu cele mai recente planuri rutiere, precum și cu prețurile combustibililor în timp real și cu prognoza meteo. Harta de pe bord îți permite să știi întotdeauna unde mergi, chiar și când traversezi zone cu semnal slab.

LIVE TRAFFIC

Monitorizarea în timp real găsește cel mai rapid traseu, în funcție de condițiile de trafic existente. De asemenea, poate actualiza instrucțiunile dacă detectează ambuteiaje de-a lungul traseului tău.

Cockpit view of a Ford, with the traffic ahead seen through the windshield.
FordPass Subscriptions Live Traffic

INFORMAȚII PRIVIND PERICOLE LOCALE

Datele actualizate partajate între autoritățile locale și alte vehicule conectate vor identifica eventualele pericole înainte ca tu să le întâlnești. Alertele de pe consolă îți vor permite să afli detalii despre orice vehicule deteriorate detectate, condiții de drum alunecoase, condiții meteorologice nefavorabile, și multe altele.

Side view of the Ford Fiesta

ACTIVEAZĂ FORDPASS CONNECT PENTRU A ÎNCEPE UTILIZAREA FUNCȚIEI NAVIGAȚIE CONECTATĂ

Conectează-te la contul tău Ford pentru a gestiona abonamentul Navigație Conectată. 
 

Autentificare       Înregistrare

BlueOvalTM Charge Network

ACCES SIMPLIFICAT LA PUNCTELE DE ÎNCĂRCARE PUBLICE

Rețeaua de Încărcare BlueOval™ facilitează încărcarea vehiculului tău. Dispunem de peste 300.000 de stații publice de încărcare în numeroase rețele europene pentru a crea acces cu plată, fără bătăi de cap, cu o singură înregistrare.

Yellow Ford Mustang Mach-E Charging at a charging station

REȚEAUA DE ÎNCĂRCARE BLUEOVAL™

Rețeaua de Încărcare BlueOval™ combină mai multe rețele publice de încărcare, oferind acces cu plată, fără bătăi de cap, la peste 300.000 de stații de încărcare publice în întreaga Europă, toate cu un singur cont și cu o singură aplicație. După ce te-ai înscris la perioada de probă gratuită, vei primi în mod automat acces deplin la rețea.

REȚEAUA DE ÎNCĂRCARE BLUEOVAL™
ACCES IONITY

Încarcă până la 90 km în doar 10 minuteCifră de performanță cu rețeaua de încărcare publică rapidă IONITYIonity, care permite deplasări pe distanțe lungi și mai puține opriri pe autostradă. Încărcarea cu IONITY utilizează 100% energie regenerabilă‚ pentru a-ți asigura o deplasare fără emisii. Vei obține un an de probă, gratuit. După aceea, se percepe o taxă pentru abonament – ajutându-te să economisești mai mult de 50% la fiecare încărcarePrin activarea.

Silver Mustang Mach-E charging at an IONITY charging station
A man looking at a smartphone next to a Mustang Mach-E

REȚEAUA DE ÎNCĂRCARE BLUEOVAL™
ACCES LA REȚEAUA BP PULSE

Cardul de încărcare la Rețeaua BlueOval™ furnizat în torpedoul vehiculului tău îți permite să plătești ușor încărcarea fără să trebuiască să introduci alte detalii la stație. Activează-l prin intermediul aplicației FordPass și conectează-l la sursa de plată. Apoi, pur și simplu accesează serviciul când ești gata să încarci. Contul tău este apoi facturat automat, eliminând problemele cu plata la punctul de încărcare.

CARD DE ÎNCĂRCARE PENTRU BLUEOVAL™

Un număr tot mai mare de încărcătoare din Rețeaua de Încărcare BlueOval™, inclusiv IONITY, oferă acum încărcare de tip Plug and Charge. Înseamnă încărcare activată automat, doar prin conectarea la o stație publică participantă. Propriul tău cont tău este apoi facturat automat după ce ai finalizat sesiunea, eliminând necesitatea de a utiliza smartphone-uri sau carduri de credit la punctul de încărcare.

Image showing the BlueOval charge card.
A man looking at a smartphone while charging a car

CONECTEAZĂ SI ÎNCARCĂ

Folosește aplicația FordPass pentru a localiza, merge la, activa și monitoriza încărcarea vehiculului tău la una dintre cele peste 300.000 de stații din Rețeaua de Încărcare BlueOval™.

ACTIVARE CONVENABILĂ PRIN FORDPASS

Folosește aplicația FordPass pentru a localiza, naviga, activa și monitoriza fără efort încărcarea vehiculului tău la una dintre cele peste 300.000 de stații din Rețeaua de Încărcare BlueOval™.

A phone showing the FordPass App on its screen sitting on a desk next to some car keys.
Side view of the Ford Mustang

ALĂTURĂ-TE REȚELEI DE ÎNCĂRCARE BLUEOVAL™ CU AJUTORUL CONTULUI TĂU FORD

 

Autentificare       Înregistrare

Ford Car with SecuriAlert logos floating over it.

MAI MULTE NIVELURI DE SECURITATE PENTRU MAI MULTĂ LINISTE SUFLETEASCĂ

Securizează vehiculul în timp real cu notificări pe smartphone dacă este detectat un comportamentul neașteptat al mașinii. Iar în cazul puțin probabil în care mașina ta este furată, operatorii centrului nostru de servicii pentru vehicule furate sunt gata să te ajuteFordpass Connect - Pentru Ford Secure este disponibil.

Blue Ford Mustang Mach-E with SecuriAlarm

SERVICII VEHICUL FURAT

Acesta este agentul personal de pază al vehiculului tău, disponibil 24 de ore din 24. Dacă este detectată orice încercare de accesare, remorcare sau manipulare frauduloasă a vehiculului, vei fi notificat(ă). Acest lucru permite centrului de apel al serviciilor noastre pentru vehicul furat să identifice locația exactă a acestuia. Ei vor transmite poliției poziția vehiculului și te vor ține la curent cu privire la recuperarea saÎn eventualitatea furtului vehiculului.

ACTIVEAZĂ FORDPASS CONNECT PENTRU A ÎNCEPE UTILIZAREA FUNCȚIEI NAVIGAȚIE CONECTATĂ

Conectează-te la contul tău Ford pentru a gestiona abonamentul Navigație Conectată. 
 

Autentificare       Înregistrare

Woman holding mobile with FordPass app

SUNTEM AICI PENTRU A TE AJUTA


Accesează pagina noastră de asistență și întrebări frecvente FordPass ConnectFordPass Connect - Politica pentru sfaturi utile despre cum să profiți la maximum de vehiculul tău. Poți obține ajutor direct prin intermediul aplicației cu ajutorul asistenței FordPass, funcția noastră de chat este cel mai bun mod de a obține un răspuns rapid.

FAQs