Transit in Blue on the road

NOUL FORD TRANSIT

DUR. CAPABIL. AUTENTIC.

Ține-mă la curent

Păstrează tradiția trecutului. Regândit pentru a lucra și mai mult. Noul Ford Transit este un pas înainte față de predecesorii săi emblematici, cu funcționalitate îmbunătățită și cea mai avansată conectivitate pentru maximizarea productivității. Sosește în 2024 - împreună cu noul Ford E-Transit complet electric.

PROIECTAT PENTRU EFICIENȚĂ

Motorul și transmisia sunt create pentru performanță.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

The new ford interior

INTERIOR

Conceput pentru a lucra mai inteligent din interior spre exterior. Noile caracteristici includ un panou de instrumente semi-digital de 8”. Ecranul tactil SYNC 4 de 12” poate fi asociat simultan cu două smartphone-uriTooltip și oferă informații despre trafic în timp real prin intermediul funcției Connected NavigationTooltip. Iar un modem 5GTooltip asigură conectivitate super rapidă.

Ford Transit in White in the road

EXTERIOR

Modificat cu o punte față actualizată și componente mai ușoare ale șasiului pentru a maximiza capacitatea de încărcare. Roți mai mari de 16” pentru un plus de durabilitate. Și o gamă impresionantă de opțiuni pentru stilul caroseriei, inclusiv furgon cu perete despărţitor, furgon cu cabină dublă, cabină cu șasiu și alte variante One-Stop-Shop.

Driver assistance

ASISTENȚĂ ȘOFER

Suita noastră cea mai cuprinzătoare de până acum include asistență pre-coliziune cu frânare autonomă de urgență, control adaptiv al vitezei de croazieră, alertă și ajutor pentru menținerea benzii de circulație, asistență inteligentă la vitezăTooltip și monitorizarea automată a farurilor și presiunii în pneuri ca dotare standard. Ne asigurăm că cei aflați la volan sunt întotdeauna sprijiniți. 

Ford Transit loadspace

UTILITATE

Cu un spațiu de încărcare de până la 15,1 metri cubi și o lungime de încărcare de până la 4256 mm. Un sistem opțional de integrare digitală Upfit pentru controlul elementelor auxiliare terțe prin intermediul ecranului tactil. O nouă funcție opțională de asistență la livrare pentru a economisi timp și a spori securitatea. Și integrarea cu software-ul Ford Pro pentru a menține șoferii în mișcare fără probleme. 

Foloseste linkurile de mai jos pentru a afla mai multe informatii