Noul Ford Mustang®

Iconic din orice unghi

Îți prezentăm a7-a generație Ford Mustang®. Echipată cu motor V8 de 5,0 l și sunet emblematic. Interior ultra-modern cu un afișaj digital personalizabil al cabinei de pilotaj. O călătorie de neuitat, două stiluri de caroserie legendare – Ford Mustang decapotabil și coupe.

0-100 Km/hS650 Stats

0

s

Putere maximăS650 Stats

0

PS

Cuplu maximS650 Stats

0

Nm

Ia-l la o tură

Vezi ce îl face diferit cu turul nostru interactiv 360.

 

Vizionează acum

Inspirat de prima generație Mustang® - siluetă elegantă și postură musculoasă. Fascia frontală distinctivă cu emblema Mustang montată pe grilă și faruri LED Tri-bar. Dotat cu jante din aliaj de 19” din și etriere de frână de performanță vopsite.

Interior superior Mustang®

Volan flat bottom inspirat de curse pentu manevrabilitate de înaltă performanță. Scaune premium din piele și tapițerie moale la atingere. Transmisie manuală cu 6 viteze sau transmisie automată cu 10 viteze cu capacitate SelectShift™ și activarea schimbătorului cu padele.

Ediție specială Mustang® Dark Horse™

*Circuit închis. Șofer profesionist. Nu încerca. Specificațiile europene pot varia.

Performanță

Animație CGI care imită un șofer profesionist pe un circuit închis. Nu încerca. Model cu spoiler spate, care va fi disponibil din aprilie.

Motor puternic Coyote V8 de 5,0 litri Ti-VCT din a 4-a generație, 453 cai putere și cuplu de 540 Nm, plus multă tehnologie inteligentă. În continuare atinge 100 km în 4,4 secundeS650 Performance.

 

Urmărește-i performanța

 

 

 

Frânele de înaltă performanță Brembo™ cu etriere de 19” oferă o serioasă putere de oprire. Diferențial cu alunecare limitată pentru o mai bună accelerare și viraje în timp ce te afli pe pistă. Evacuarea cu valve active îți dă voie să controlezi vuietul – Quiet, Normal, Sport sau Track.

Tehnologie

All-New Ford Mustang using active pothole mitigation

Active Pothole Mitigation

Sistemul detectează și protejează împotriva impactului zguduitor și reparațiilor costisitoare. Tehnologia monitorizează impulsurile din caroserie, direcție și frânare pentru a detecta o groapă și a prinde volanul înainte de a cădeaS650 Technology.

Person driving an All-New Ford Mustang convertible

Vino alături de noi.

Descoperă printre primii vehiculul remarcabil și emblematic.

Contactează un dealer Ford

Mustang® Versiuni

Personalizează

  

  

Stilizează-ți idolul

Ford Mustang driving into the sunset

© 2024 Ford Motor Company. Mustang, Dark Horse, SYNC, SelectShift și FordPass sunt mărci comerciale ale Ford sau ale afiliaților săi. Brembo este o marcă comercială a Brembo SpA utilizată cu permisiune. MagneRide este o marcă comercială a BMI Group utilizată cu permisiune. B&O este o marcă comercială a Grupului Bang & Olufsen utilizată cu permisiune. TREMEC este o marcă comercială a grupului KUO utilizată cu permisiune.