NOUL FORD MUSTANG

EMBLEMATIC. RENĂSCUT

Vreau sa fiu informat(a)

A 7-a generație a emblematicii mașini americane este aici. Motor V8. O gamă de stiluri de caroserie reinventate. Interior rafinat, cu o cabină digitală personalizabilă și o serie de caracteristici de conectivitate. Noul Ford Mustang. Emblema, renăscută.

Detail of Ford Mustang pony badge
All-New Ford Mustang convertible and All-New Ford Mustang coupe

COUPE SAU DECAPOTABIL

Fie că este vorba de un coupe GT, un GT decapotabilTooltip sau un coupe Dark Horse, este declarația finală a libertății drumurilor deschise, cu totul americane. Vezi opțiunile Mustang decapotabil și coupe în filmul nostru interactiv interesant – poți vedea chiar și diferitele culori.

HABITACLUL

Design axat pe șofer. Tabloul de bord fluid, cu un afișaj unic, impecabil, personalizabil, are o consolă instrument de 12” și un ecran SYNC 4Tooltip de 13,2”. Noul Mustang te introduce în tehnologia digitală de ultimă generație.

All-New Ford Mustang interior with dashboard and steering wheel
All-New Ford Mustang driving

INCONFUNDABIL, MUSTANG

 A 7-a generație Mustang continuă tradiția răzvrătirii. Neastâmpărat prin design, aspectul general este mai jos și mai lat. Noua siluetă este mai aerodinamică. Liniile sculptate se întind de-a lungul capotei lungi și peste linia acoperișului până la coada scurtă. Este inconfundabilul Mustang.

MUSTANG DARK HORSE

Vă prezentăm prima noua serie de performanță Mustang din ultimii 21 de ani. Dispunând de un stil unic al caroseriei exterioare, șasiu îmbunătățit și modificarea motorului, printre o serie de alte caracteristici de performanță. Mustangul Dark Horse capabil de curse așază un nou nivel de performanță și stil în mâinile celor care doresc puterea și entuziasmul unei mașini sport americane V8.

All-New Ford Mustang Dark Horse badge
All-New Ford Mustang interior with dashboard

TEHNOLOGIE

Conectivitate perfectă cu smartphone-ul. Actualizări software Ford Power-Up over-the-air. Calitate superioară a sunetului, prin sistemul de sunet B&O cu 12 difuzoare special reglate. Și multe altele. Există chiar și aplicații speciale pentru piste!

All-New Ford Mustang interior with dashboard and driver

DESIGN INTERIOR

Creat pentru confort. Ornamente premium. Înfrumusețat cu detalii bine realizate, inclusiv tabloul de bord din „sticlă curgătoare”. Noul Mustang are un design centrat pe șofer.

All-New Ford Mustang exterior close up on back lights

PERSONALIZARE

Opțiunile includ scaune Recaro, aliaje unice de 19” și etriere roșii de frână. Sau alege pachetul Dark Horse Appearance Pack – acoperiș vopsit negru, etriere de frână albastre și ornamente interioare. Transformă-ți Mustangul în mașina ta.

 

 

 

 

Yellow All-New Ford Mustang driving viewed from 3/4 back

NU RĂMÂNE ÎN URMĂ

Pentru a sărbători a 7-a generație Mustang, am creat o serie de povești captivante Ford Mustang. Plin de istorie, plin de perspective și dezvăluind caracteristicile exclusive ale noului Mustang. Dă clic mai jos pentru a simți emblematicul și înscrie-te pentru a primi cele mai recente știri despre Mustang.

Vreau sa fiu informat(a)

Foloseste linkurile de mai jos pentru a afla mai multe informatii