Noul Ford Mustang®

Iconic din orice unghi

De la

55.900€ TVA inclus.

  Preț promoțional recomandat cu TVA inclus

Îți prezentăm noul vehicul sport Ford Mustang® de generația a 7-a. Design distinctiv. Cu puterea și sunetul unui motor emblematic V8 de 5,0L. Interior în stil cabină de pilotaj, cu afișaje digitale personalizabile.

0-100 Km/hS650 Stats

0

s

Putere maximăS650 Stats

0

PS

Cuplu maximS650 Stats

0

Nm

Ia-l la o tură

Vezi ce face diferit modelul Mustang® alegând turul nostru interactiv la 360.Mustang S650 - optional features
 

Vizionează acum

Ediții speciale

Mustang® Dark HorseTM

Îți prezentăm prima serie nouă de performanță Mustang în 21 de ani. Stil unic de caroserie. Aerodinamică, șasiu și tuning îmbunătățite al motorului – 453 CP și 0-100 km/h (0-62 mph) în 4,4 secunde†.

Explorează Dark Horse

Performanță

Explorează performanța

Animație CGI care imită un șofer profesionist pe un circuit închis. Nu încerca. Model cu spoiler spate, care va fi disponibil din aprilie.

Motor puternic Coyote V8 de 5,0 litri Ti-VCT din a 4-a generație, 453 cai putere și cuplu de 540 Nm, plus multă tehnologie inteligentă. În continuare atinge 100 km în 4,4 secundeS650 Performance.

 

Urmărește-i performanța

 

 

 

Interior Superior Mustang®

Explorează interiorul

Ford Mustang interior

Învăluit în tehnologie

Panoul digital de 12,4” și ecranul tactilS650 Hero  Ford SYNC™ 4 de 13,2” se combină într-un singur ecran care înconjoară șoferul.

Mustang® Versiuni

Simte puterea 

Descoperă spiritul Mustang® la prima mână.

 

Programare Test Drive

Personalizează

  

  

Stilizează-ți idolul

Ford Mustang driving into the sunset

© 2024 Ford Motor Company. Mustang, Dark Horse, SYNC, SelectShift și FordPass sunt mărci comerciale ale Ford sau ale afiliaților săi. Brembo este o marcă comercială a Brembo SpA utilizată cu permisiune. MagneRide este o marcă comercială a BMI Group utilizată cu permisiune. B&O este o marcă comercială a Grupului Bang & Olufsen utilizată cu permisiune. TREMEC este o marcă comercială a grupului KUO utilizată cu permisiune.