Ford Mustang Mach‑E®

Legendar. Electrificat. Modelul unic Mustang® se mândrește cu performanțe complet electrice. Autonomie de până la 599 Kilometri și acces la peste 600.000 de stații de încărcare în Europa. Ford Mustang Mach‑E® electric SUV - Nu te lua după mulțime.

De la 0 la 100 km/h înDate pentru Ford Mustang Mach-E GT

0

s

Autonomie maximăMach-E WLTP

0

km

Încărcare rapidă în aprox. 10 minuteMach-E Ford Connected Wallbox

0

km

Ford SYNC 4A este un sistem de infotainment în mașină conectat la cloudMach-E Features 1, care permite planificarea avansată a traseului și recunoașterea vocală conversațională.

Ford Mustang Mach-E panoramic roof

Plafon panoramic

Lasă lumina să pătrundă în interior cu un acoperiș panoramic opțional. Un strat special ajută interiorul să rămână mai rece în timpul verii și mai cald în timpul ierniiMach-E Features 2.

Pregătește-te să fii mișcat(ă) de sistemul audio puternic B&O cu 10 difuzoare* disponibil opțional. Hayonul hands-free* facilitează accesul la spațiul portbagajului. Portbagajul vehiculului Mustang Mach-E oferă până la 100 de litri de spațiu suplimentar de depozitare**.

Acum avem peste 600.000 de stații de încărcare în rețeaua noastră BlueOval™ Charge și oferim o varietate de soluții pentru nevoile tale de încărcare la domiciliu.
 

Explorează încărcarea

Technologia

Bucură-te de conectivitate perfectă în mișcare cu Alexa Built-in***. Păstrează telefonul pornit cu încărcarea telefonului wireless ca dotare standard****.

  

  

Ford Mustang
Mach-E® GT

Ford Mustang Mach-E GT driving

Ford Mustang Mach-E® Rally

Vehiculul electric inspirat de raliuri, care aduce marca Mustang® pe drumurile neasfaltate

Vezi mai multe

Mustang Mach-E® Rally

Vehiculul electric inspirat de raliuri, care aduce marca Mustang® pe drumurile neasfaltate

Toate modelele
Mustang Mach‑E®

  

  

Nu urmăriți mulțimea

A white Ford Mustang Mach-E parked above a city with a person leanin on it

* Opțiune ca parte a Tech Pack+ pe modelele RWD. Standard pe AWD și GT.

** Încărcătura și capacitatea de încărcare sunt limitate în funcție de greutate și de distribuția greutății. Imaginea prezintă un separator opțional (care reduce capacitatea la 81 l).

*** Disponibil numai pe anumite vehicule cu SYNC 4 și FordPass Connect.

**** Încărcătorul wireless pentru accesorii vă permite să încărcați un dispozitiv de încărcare wireless Qi compatibil în zona de încărcare.
Dispozitivele de încărcare wireless pot afecta funcționarea dispozitivelor medicale implantate, inclusiv a stimulatoarelor cardiace. Dacă aveți dispozitive medicale implantate, vă recomandăm să vă consultați cu medicul dumneavoastră.

***** Aplicația FordPass, compatibilă cu anumite platforme de smartphone-uri, este disponibilă prin descărcare. Se pot aplica tarife pentru mesaje și date.