Mustang Mach-E® Rally

Close

Îți prezentăm noul Mustang Mach-E® Rally. Ducem Ford Mustang® acolo unde nu a mai fost până acum – în afara asfaltului.

 

Cel mai rapid Mustang Mach-E® de până acum, cu stil și îmbunătățiri inspirate de raliuri. Construit pentru a trăi pe asfalt și a se juca prin praf. Disponibil în număr limitat în toată Europa.

 

Privește-l de aproape alegând turul nostru interactiv, la 360°. Apoi, alege-ți dotările dorite cu configuratorul nostru.

Ford Mustang Mach-E Rally alloy wheel

Pregătit pentru raliu

Jante de 19" alb lucios, inspirate din tradiția Ford în materie de raliuri. Cu anvelopele Michelin CrossClimate 2, etriere de frână Brembo™ îmbunătățite, apărătoare de noroi în stil de raliu și folie de protecție pentru caroserie.

Mustang Mach-E Rally plugged in

Performanță electrică

Pregătit pentru orice, cu o putere îmbunătățită de 487 CP. Bateria cu autonomie extinsă de 91 kWh oferă o autonomie de până la 510 km cu încărcare 100%Mach-E Rally Range , cu o încărcare rapidă de la 10% la 80% în doar 36,5 minuteMach-E Rally Home Charging.

Stil emblematic, de raliu

Mustang Mach-E Rally from the front, parked in the woods.

Alege-ți stilul

Disponibil în culorile Grabber Blue, Absolute Black, Eruption Green, Star White, Glacier Grey și Grabber Yellow , cu opțiunea cu două dungi de curse.

* Bazat pe încărcarea completă a Mustang Mach-E GT cu baterie cu gamă extinsă. Interval estimat utilizând procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizate la nivel mondial (WLTP). Cifrele prezentate sunt pentru comparabilitate și ar trebui comparate numai cu alte vehicule testate conform acelorași proceduri tehnice. Gama reală variază în funcție de condiții, cum ar fi elementele externe, temperatura, comportamentul de condus, profilul rutei, întreținerea vehiculului și vechimea și starea bateriei cu litiu-ion. Intervalul general WLTP de 304 mile reflectă un ciclu de conducere combinat, iar intervalul WLTP Extra High de 244 mile reflectă conducerea pe autostradă – ambele teste sunt efectuate în condiții controlate, cu o temperatură ambientală de 23 de grade Celsius și fără încărcare climatică sau electrică.