Apasă aici pentru a conversa cu asistentul virtual și pentru mai multe informații

FORD MUSTANG MACH-E PROMOTII PERSOANE FIZICE

PERSOANE FIZICE PERSOANE JURIDICE

 • Mach-E Base Pret de la 40.400 Euro TVA inclus prin programul Rabla Plus
  Ford Mustang Mach-E

  FORD MUSTANG MACH-E

  Pret de la 40.400 Euro TVA inclus prin programul Rabla Plus**

  Pachetul Ford Protect Electric (garantie extinsa, revizii, uzura) – Gratuit in limita a 5 ani sau 100.000 km *

  Livrare imediata din stoc

  SPECIFICAȚII/ELEMENTE INCLUSE:

  • Autonomie cu baterie standard de pana la 470  km (WLTP) (600 km pentru versiunile echipate cu baterie cu autonomie extinsa)
  • Pilot automat auto adaptiv cu Stop & Go si asistenta la centrarea pe banda de rulare
  • Asistent Ford CO-PILOT 360
  • Navigatie
  • Camera spate digitala
  • Sistem de avertizare pentru unghiul mort cu alerta la intersectarea cu traficul
  • Aer conditionat automat reglabil pe doua zone,
  • Instrumentar de bord digital
  • Display central cu touchscreen de 15.5"
  • Sistem SYNC generatia 4
  • Scaune fata incalzite si parbriz incalzit
  • Culoare Absolute Black

  Termeni si conditii aplicabile promotiei:
  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

  Oferta este adresata exclusiv persoanelor fizice pentru modelul Mustang Mach-E Base, Baterie cu autonomie standard (LFP), 269 CP, Tractiune spate, transmisie automata.

  *Pachetul Ford Protect Electric ofera urmatoarele beneficii:

  • Garanție extinsă
  • Revizii în conformitate cu planul de service
  • Înlocuirea elementelor de uzură conform specificațiilor contractuale.

  Pentru mai multe detalii va rugam consultatii Termenii Contractuali Ford Protect Electric disponibili pe: https://www.ford.ro/cumpara/servicii-si-accesorii/garantii/ford-protect/electric

  **Foarte important! Aceasta oferta contine o valoare de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania Services S.R.L si din partea dealerilor participanti la program si a contravalorii cumulate a primei de casare si a ecobonusurilor prevazute de ghidul de finantare aferent Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2020-2024 („Programul Rabla 2024”) dupa cum urmeaza: contravaloarea ecotichetului pentru achiziționarea unui autovehicul nou pur electric, indiferent de numărul de autovehicule uzate predate spre casare,în valoare de 25.500 lei.

  Conditiile aferente acestei oferte de pret sunt aplicabile celui de-al doilea trimestru al anului 2024 si sunt valabile DACA PROGRAMUL RABLA 2024 ESTE APLICAT IN AL DOILEA TRIMESTRU AL ANULUI 2024 continand termenele si conditiile de la paragraful anterior SI IN MASURA IN CARE Administratia Fondului pentru Mediu valideaza atat participarea dealerului in cadrul programului cat si dosarul de finantare a clientului final. *Valoarea finala de achizitie poate varia, de asemenea, in functie de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei si/sau la data emiterii documentatiei de finantare/achizitie si de evaluarile Administratiei Fondului pentru Mediu referitor la cumulul ecobonusurilor.

  FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2 globale in sistemul WLTP pentru Mustang Mach-E, Baterie cu autonomie standard, 269 CP, Tractiune spate, transmisie automata, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: consum 17.8 kWh /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 0. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program in limita stocului disponibil. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati autoritatile relevante ale statului (ex: Registrul Auto Roman, etc) si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

  Toate datele, informaţiile, instrucţiunile, comunicatele şi alte documente relevante în legătură cu Programul Rabla  sunt publicate pe pagina de internet a institutiei competente, www.afm.ro, la secţiunea Programe de finanţare – Rabla

  Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro.

  Oferta este valabila in perioada 01.04.2024-30.06.2024. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate

Top