'"Road to Better" este strategia Ford pentru a contribui la construirea unei lumi mai bune, în care fiecare persoană are libertate de mișcare și își poate urma visele. Este ceea ce ne motivează să mergem mai departe de când ne-am început călătoria, în 1903. 

Nivelul și resursele noastre ne pun în poziția perfectă pentru a genera schimbarea de care avem nevoie - facem lucrurile mai bine pentru oamenii noștri, mai bine pentru planeta noastră și mai bine pentru progres. Avem ca țintă schimbările climatice, în timp ce explorăm practici de producție mai durabile și ne asumăm responsabilitatea pentru impactul nostru social și asupra mediului. Scopul nostru este dincolo de a construi vehicule extraordinare.

AFACERI MAI BUNE

Sustenabilitatea este ceea ce ne alimentează afacerea în prezent și avem planuri ambițioase pentru viitor: de la transport și producție mai responsabile la modul în care materialele sunt obținute și produse si la protejarea drepturilor omului și revitalizarea comunităților. Lanțurile de aprovizionare responsabile, transparente și durabile sunt esențiale pentru trecerea cu succes la vehicule complet electrice.

Eletric Explorer being charged

PRODUSE ȘI SERVICII MAI BUNE

Construim mașini emblematice și le construim bine. În 2023, vom electrifica mai multe modele și vom digitaliza ecosistemul nostru de servicii, pentru a ne asigura că luăm în considerare practici sustenabile în tot ceea ce facem.

People hicking in rocky landscape

MAI BUNI ÎMPREUNĂ

Putem progresa atunci când lucrăm împreună și știm că nu putem realiza acest lucru de unii singuri. Creăm un mediu în care suntem uniți  –  lansând și o inițiativă îndrăzneață numită Park The Car pentru a ajuta la reducerea numărului de călătorii scurte cu mașina efectuate în fiecare zi.

PARTENERIATE

Suntem motivați de colaborare, abordând responsabilitatea umană și de mediu împreună cu partenerii noștri. Ford face parte din Catena-X, o rețea creată pentru a stabili standarde de date pentru lanțul valoric auto. Am lansat M2030 din 2016 până în 2022 pentru a oferi instrumente furnizorilor noștri, pentru a-i ajuta să pună în aplicare cele mai bune practici de mediu. Ne-am alăturat parteneriatului Drive Sustainability care își propune să implementeze practici durabile de-a lungul întregului lanț de aprovizionare auto și am fost primul producător auto american care s-a alăturat Initiative for Responsible Mining Assurance, care lucrează pentru a promova practici sociale și de mediu mai durabile în minerit. 

Ford Partners
School Community

COMUNITĂȚI

Ne concentrăm asupra comunităților în care muncim și trăim. Am construit o rețea vastă de organizații non-profit, grupuri comunitare și alte întreprinderi în peste 50 de țări, investind în oamenii noștri și garantând milioane în donații caritabile prin intermediul brațului nostru filantropic global, Fondul Ford. De asemenea, am lansat CV in the City, răspunsul nostru la un raport Ford Pro în colaborare cu Reuters, care vizează combaterea congestionării și poluării cauzate de explozia livrărilor urbane din Europa.

ACORDUL DE LA PARIS PRIVIND SCHIMBĂRILE CLIMATICE

Suntem cu mândrie primul producător auto american care a aliniat operațiunile sale cu Acordul de la Paris privind clima, făcând o declarație puternică în fața industriei auto și luându-ne un angajament continuu de a ne limita impactul asupra încălzirii globale. 

Ford Transit and workers in vineyard
Sustainability chart graphic

OBIECTIVE DE DEZVOLTARE DURABILĂ

Din 2016, Ford este semnatar al Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă ale Națiunilor Unite. Un plan în 17 pași pentru întreprinderi, care se aliniază angajamentelor noastre, vizând aspecte legate de drepturile omului, schimbările climatice și multe altele. „Pentru pace și prosperitate pentru oameni și planetă, acum și în viitor.” 

All-New Electric Explorer driven on bridge in wilds