CUM PUTEM AJUTA?

Tasteaza intrebarea ta...
Home > Lumea Ford > Despre Ford > Informatii generale
Ford Britain Trust logo on a white background

Despre Ford 

Misiunea noastra

Fiind o companie globala, este important pentru noi sa avem un set de standarde prin care sa ne putem evalua - si, de asemenea, prin care sa putem fi evaluati de altii.  

Aceste standard se concretizeaza in viziunea, misiunea si valorile noastre.

Viziunea noastra: sa devenim lider mondial in domeniul produselor si serviciilor din industria de automobile.

Misiunea noastra: suntem o familie diversificata, la nivel global, cu o mostenire de care suntem mandri, o familie care s-a dedicat cu pasiune furnizarii de produse si servicii remarcabile.

Valorile noastre: facem ceea ce e corect pentru oamenii nostri, mediul nostru si societatea noastra, dar mai presus de toate pentru clientii nostri.

Citeste mai jos detalii despre cum isi propune Ford Motor Company sa se integreze in lumea din jur.

 • Întelegerea nevoilor fiecaruia

  Orice companie care doreste sa aiba succes pe piata actuala trebuie sa inteleaga diversitatea societatătii in care functioneaza. De asemenea, trebuie sa continue sa isi dezvolte propria diversitate a aptitudinilor, oferind in acelasi timp angajatilor sai toleranta zero pentru comportamentul discriminatoriu. 
   
  Angajamentul ferm al Ford fata de diversitate este esential, pentru a crea baza pe care sa construim viitoare optimizari. Dezvoltarea permanenta a politicii noastre cu privire la diversitate reprezinta o componenta-cheie a obiectivelor progresive pe care ni le-am stabilit. 
   
  Diversitatea implica fiecare angajat Ford, personalul din reteaua autorizata de dealeri si fiecare client. Presupune abordarea tuturor oamenilor ca personalităti individuale si tratarea acestora cu respectul si demnitatea pe care toti le meritam. Pentru a ne asigura ca fiecare "simte diferenta", nu este suficient sa indeplinim cerintele oamenilor, ci trebuie sa le depăsim asteptarile cu fiecare ocazie.

   

 • Ne tratam angajatii cu respect

  Oamenii cu care lucram sunt sursa puterii noastre. La Ford lucreaza persoane talentate, iar performantele noastre reflecta diversitatea culturilor si competentelor angajatilor nostri. Acestia genereaza vitalitatea si inteligenta organizationala si impun reputatia companiei Ford. Cu cat promovam mai mult diversitatea din cadrul companiei noastre - fie ca e vorba de gandire, de experienta, de perspectiva, de rasa, de sex, de religie sau orice altceva - cu atat ne va fi mai usor sa le dam clientilor ocazia sa simta diferenta.
   
  Acceptam si recompensam diversitatea

  Din anul 2000, Ford deruleaza actiuni de recunoastere a meritelor individuale sau ale grupurilor de angajati care demonstreaza calităti de conducere in promovarea diversitătii - in interiorul si in afara companiei noastre.

 • Responsabilitatea Sociala Organizationala inseamna ca ne propunem sa ii ajutam pe cei din jurul nostru, ca suntem constienti de problemele de mediu si ca acceptam diversitatea sociala.  
   
  Ca organizatie globala, intelegem si acceptam responsabilitatea sociala care ne revine si angajamentul fata de oameni din intreaga lume. Am elaborat un program special, menit sa promoveze toleranta si egalitatea de sanse, precum si sa sprijine activ programele de protectie sociala si de mediu. De asemenea, suntem prima firma producatoare de masini care a obtinut certificarea ISO 14001, un standard riguros legat de protejarea mediului, pentru toate fabricile noastre din lume.

   

Top