Man in safety vest

FORD ASISTENȚĂ RUTIERĂ

ASISTENȚĂ RUTIERĂ ÎN ORICE MOMENT.

SERVICIUL ASISTENȚĂ RUTIERĂ

ACOPERIRE PE TOT PARCURSUL ANULUI

Ford Asistență este un serviciu de asistență rutieră pentru salvare, reparare și recuperare, care te ajută atunci când ești acasă sau în orice loc din Europa, 7 zile din 7, 365 de zile pe an.

Fiecare autoturism și vechicul comercial Ford nou vine cu 2 ani de Asistență Rutieră gratuită.

 

Cum funcționează

Dacă vehiculul tău este imobilizat, indiferent dacă te afli în România sau Europa, serviciul de Asistență Ford se va ocupa de vehiculul tău. Dacă problema nu poate fi remediată, îți vom transporta vehiculul la cel mai apropiat sau adecvat dealer autorizat Ford.

De serviciul de Asistență Ford beneficiază toate autoturismele și vehiculele comerciale noi Ford, începând de la data primei înmatriculări și se acordă pentru vehiculul în sine, indiferent dacă la volan se află titularul sau o persoană căreia i-a fost împrumutat vehiculul.

CE ACOPERĂ ASISTENȚA RUTIERĂ FORD

Dacă vehiculul tău se defectează și nu putem remedia problema la fața locului, nu îți face griji! Ford asistență te ajută atât pe tine cât și vehiculul tău. Ai de ales dintre următoarele opțiuni:

 

 

MAȘINĂ DE ÎNLOCUIRE

Vom oferi un vehicul de înlocuire pe o perioadă de maxim două zile lucrătoare în timp ce mașina ta este reparată.

TRANSPORT

Dacă vehiculul tău nu poate fi reparat imediat, vom plăti costurile pentru transport public pentru tine și pasageri în limite rezonabile.

TRANSPORT CU AVIONUL

Dacă vehiculul tău nu poate fi reparat imediat, vom plăti costurile pentru transportul aerian în limite rezonabile pentru tine și pasageri.

CHELTUIELI CAZARE

Vom plăti pentru o perioadă de până la trei nopți de cazare, pentru tine și pasageri, în timp ce vehiculul tău este reparat.

RECUPERARE VEHICUL

Dacă reparațiile nu sunt finalizate înainte de a te întoarce acasă, putem organiza călătoria unei persoane pentru a ridica ulterior vehiculul.

Clic aici (PDF 249 kB) pentru a descărca Termeni și Condiții Ford Asistență.

Two technicians making car check

CE TREBUIE FĂCUT DACĂ VEHICULUL NU MAI FUNCȚIONEAZĂ

Doar sunați la Ford Asistentă +40 373 788 000 și vă vom trimite pe cineva cât de repede putem.

Dacă nu putem remedia problema pe loc, vă vom asigura tractarea până la cel mai apropiat dealer autorizat Ford.

FORD ASISTENȚĂ12

Întreținerea regulată a mașinii tale Ford este benefică nu doar pentru vehiculul tău, ci și pentru liniștea ta.

Ford Asistenţă12 se adresează proprietarilor de vehicule Ford aflate în afară perioadei de garanție (de baza sau FordProtect) și se poate  achiziționa de la orice dealer autorizat Ford.

Produsul include servicii de asistență rutieră disponibile timp de 12 luni / 1 an, de la data achiziției. Termeni și condiții aici (PDF 266 kB).

Dacă ai nevoie de asistență rutieră, în România sau într-o țară din Europa, contactează Ford*Asistenţă*12 România (+40 373 788 000).

European Roadside Assistance

Pentru mai multe informații, clic pe unul din link-urile de mai jos