Noua vedere frontală a șasiului E-Transit

CONSTRUIT PENTRU MUNCĂ GREA

FORD E-TRANSIT AUTOȘASIU CU CABINĂ

Noul E-Transit Autoșasiu

  • E-Transit Chassis Attribute Bar 1
    AUTONOMIE ELECTRICĂ
  • E-Transit Chassis Attribute Bar 2
    SARCINĂ UTILĂ MAXIMĂ
  • Programare Test Drive

FORD E-TRANSIT AUTOȘASIU CU CABINĂ

Rezistent, fiabil și versatil. Autoșasiul cu cabină E-Transit este construit special pentru a satisface cerințele unice ale afacerii tale. 

Plierea panourilor posterioare și laterale din spate, pe variantele dropside, fac încărcarea și descărcarea să fie rapide și ușoare. În timp ce două opțiuni de ampatament disponibile livrează sarcini utile de până la 1,725 kg.

O serie de funcții inteligente de conectivitate SYNC 4 și FordPass Pro, plus Ford Pro E-Telematics și soluții de gestionare a flotei te ajută să maximizezi timpul de funcționare a vehiculului și să îmbunătățești productivitatea afacerii tale.

VEZI CE POATE FACE

Urmărește filmul nostru pentru a vedea Ford E-Transit în acțiune.

E-Transit front three-quarter view

VEZI DETALII

SERVICII CONECTATE INTELIGENT

Persoana care utilizează aplicația FordPass

FORDPASS PRO

Fie ca muncesti cu un singur vehicul sau ca gestionezi pana la 5 vehicule, FordPass Pro iti ofera instrumente cu care sa iti mentii vehiculul intr-o stare buna, in siguranta si functionand fara probleme. Aplicatia gratuita iti permite sa vezi locatia si starea de sanatate a vehiculului tau, sa blochezi si deblochezi usile de la distanta, sa gestionezi programele de reincarcare si multe altele.FordPass Pro E-Transit

Exploreaza FordPass Pro

FORD TELEMATICS

Detii o flota cu mai mult de 5 vehicule? Ford Telematics te poate ajuta sa iti maximizezi productivitatea si sa iti minimizezi timpii de oprire ai vehiculului. Ford Telematics iti ofera informatii pe baza datelor pe care le analizeaza si te ajuta sa intelegi mai bine operatiunile zilnice ale flotei tale. Poti vizualiza rapid starea de sanatate a vehiculului tau si poti imbunatati productivitatea prin rezolvarea mai rapida a oricaror aspecte ale masinii pe care sistemul ti le indica si care necesita atentie.E-Transit Telematics

Vizualizare hartă live telematică Ford Pro

CARACTERISTICI ESENTIALE

FORD SYNC 4

SYNC 4E-Transit SYNC 4 este un sistem de obtinere al informatiilor conectate la cloud, cu optiunea de planificare in avans a rutei si cu recunoastere vocala conversationala. Conectivitatea in cloud permite actualizari Software Update pentru a se asigura ca sistemul evolueaza continuu. De asemenea, vine cu posibilitatea conectarii wireless pentru smartphone, cu un nou ecran tactil de 12”, plus multe altele.

PRO PUTERE LA BORD

Foloseste aplicatia FordPass Pro de pe telefon pentru a seta temperatura preferata in cabina si pentru a active controlul climei vehiculului, de acasa sau de la birou. Noul tau Ford E-Transit va fi pre setat si te va astepta pana cand esti gata sa te urci la volan.

MODURI DE CONDUS SELECTABILE

Personalizeaza modul in care conduci E-Transit cu ajutorul celor 3 moduri de conducere selectabile. Fiecare ajusteaza diferite stari, pentru a optimiza performanta, in functie de conditii. Modul normal este pentru condusul zi de zi, modul Slippery te ajuta sa manevrezi mai bine masina in conditii de umezeala sau inghet, iar modul co te va ajuta sa profiti la maximum de baterie.

COST DE INTRETINERE

ALEGE CONFIGURATIA POTRIVITA PENTRU TINE

Fie ca prioritatea ta este spatiul de incarcare sau numarul de pasageri, o autoutilitara inchisa sau o cabina cu sasiu deschis, poti alege si configura Ford E-Transit perfect pentru nevoile afacerii tale.

L2 = Ampatament mediu, L3 = Ampatement lung, L4 = Ampatament lung extins

H1 = Acoperis normal, H2 = Acoperis inaltat, H3 = Acoperis suprainaltat

Foloseste linkurile utile de mai jos pentru si mai multe informatii