Ford E-Transit Custom in blue close-up of charging

GAMA E-TRANSIT CUSTOM

 

AUTONOMIE DE PÂNĂ LA 337ICE Transit Custom Powertrain 2 KM

 

Vreau sa fiu informat(a)

 

 

VEZI CE ÎL FACE DIFERIT

ARUNCĂ O PRIVIRE

Urmărește filmul nostru pentru a avea o perspectivă mai detaliată asupra noului E-Transit Custom.

Ford E-Transit Custom

CARACTERISTICI COMPLET ELECTRICE, NOI

O funcție opțională, tehnologia noastră inovatoare Pro Power Onboard oferă o putere de până la 2,3 kW. Astfel, îți poți alimenta sculele și echipamentele atât în deplasare, cât și la fata locului.

Ford E-Transit Custom Pro Power Onboard

ENERGIE PE TOT PARCURSUL ZILEI

Vei putea utiliza sculele oriunde aveti de munca. Tehnologia Pro Power Onboard permite până la 2,3 kW pentru a-ți putea conecta uneltele electrice, becurile, laptopul sau alte dispozitive atunci când te afli la locul de munca.

Ford Transit Custom Limited parked at port loading bay

ÎNCĂRCARE RAPIDĂ

Maximizează-ți timpii de funcționare cu încărcarea rapidă DC, care îți poate încărca VAN-ul de la 10% la 80% în doar 39 de minuteBEV Transit Custom Features 6. Astfel, flota ta rămâne în mișcare, iar afacerea ta își păstrează eficiența.

ÎNCĂRCARE INTELIGENTĂ

LUCREAZĂ INTELIGENT

INSTRUMENTELE CARE FAC FAȚĂ PROBLEMELOR DE ZI CU ZI

Person using FordPass Pro app

FORDPASS PRO

Fie ca muncesti cu un singur vehicul sau ca gestionezi pana a 5 vehicule, FordPass Pro iti ofera instrumente cu care sa iti mentii vehiculul intr-o stare buna, in siguranta si functionand fara probleme. Aplicatia gratuita iti permite sa vezi locatia si starea de sanatate a vehiculului tau, sa blochezi si deblochezi usile de la distanta, sa gestionezi programele de reincarcare si multe altele.FordPass Pro E-Transit

Exploreaza FordPass Pro

FORD TELEMATICS

Detii o flota cu mai mult de 5 vehicule? Ford Telematics te poate ajuta sa iti maximizezi productivitatea si sa iti minimizezi timpii de oprire ai vehiculului. Ford Telematics iti ofera informatii pe baza datelor pe care le analizeaza si te ajuta sa intelegi mai bine operatiunile zilnice ale flotei tale. Poti vizualiza rapid starea de sanatate a vehiculului tau si poti imbunatati productivitatea prin rezolvarea mai rapida a oricaror aspecte ale masinii pe care sistemul ti le indica si care necesita atentie.E-Transit Telematics 

Este valabil in funcƫie de piaƫă.

Ford Pro Telematics Live Map view

GAMA

O SOLUȚIE PENTRU FIECARE AFACERE

Foloseste linkurile utile de mai jos pentru si mai multe informatii