FordLiive

FORDLIIVE 

SISTEM CONECTAT PENTRU A IMBUNATATI TIMPII DE FUNCTIONARE

FORDLIIVE

PĂSTREAZĂ VEHICULULUI COMERCIAL SI AFACEREA ÎN STARE PERFECTĂ

Dacă vehiculul se oprește, compania se oprește. De aceea credem că menținerea vehiculelor  în stare perfectă nu ar trebui să fie un beneficiu extra.

Îți prezentăm FORDLiive, pentru decizii mai inteligente de întreținere, livrare rapidă și asistență exclusivă bazată pe date. FORDLiive este o suită  de produse și servicii concepute pentru a optimiza timpul de funcționare productiv al vehiculului tău comercial conectat Ford.

Odată înregistrat la FORDLiive, prin FordPass Pro sau Ford Telematics, clienții și echipele noastre Ford Transit Centre au acces la aceleași informații de întreținere inteligentă.

Aceasta înseamnă că, înainte ca vehiculul tău să ajungă la atelierul Ford  Transit, dealer-ul a putut identifica lucrările necesare, precum și orice lucrare care urmează să fie inclusa în curând în aceeași intervenție, pentru a conveni asupra unei date care să nu îti intrerupă munca... În plus, dealer-ul poate planifica mai bine piesele și suportul necesar pentru programare pentru a se asigura că lucrarea poate fi finalizată fără întârzieri inutile.

Dar FORDLiive este mai mult decât un serviciu de date. Punctul său forte sunt centrele noastre FORDLiive cu agenți exclusivi. Aceștia conectează dealerii noștri Ford Transit Center direct cu expertiza și resursele Ford pentru a se asigura că vei obține toate sfaturile tehnice și piesele de care ai nevoie pentru a-ți menține vehiculele în funcțiune și pentru a primi cel mai înalt nivel de asistență, cel mai rapid. Lucrăm cu dealerii noștri Ford Center Transit și împărtășim accentul nostru puternic pe maximizarea timpului de funcționare pe care îl oferim clienților noștri de vehicule comerciale.

FordLiive connected uptime system
man in high viz jacket in building site looking at his mobile phone with FordPass Pro

RAMÂI ÎN TOP CU ASISTENȚĂ INTELIGENTĂ

Clienții de vehicule comerciale conectate pot profita de o serie de funcții inteligente care mențin vehiculele lor să funcționeze la performanță maximă. Manager de flotă? Proprietarul unei mici afaceri abia la început? Nu contează, fiind client business, ai toate avantajele de partea ta.

Când contactezi un dealer Ford Center Transit, acesta poate vedea până la ultimele 60 de zile din starea de întreținere a vehiculului tău, astfel încât să poată oferi cele mai bune sfaturi, să anticipeze nevoile viitoare de întreținere și să reducă timpul de răspuns.

Află mai multe

CENTRE FORDLIIVE

O necesitate pentru a îți menține vehiculul comercial în stare bună, centrele FORDLiive valorifică puterea rețelei extinse Ford și a parteneriatelor cu furnizorii de asistență rutieră pentru a ajuta clienții și dealerii noștri.

Centrele FORDLiive conectează agenții noștri FORDLiive în timp real cu magazinele noastre autorizate de vehicule comerciale Ford, cu istoricul, resursele și datele privind starea vehiculului pentru a identifica unde poți obține asistență pentru a rezolva problemele tehnice sau pentru a accelera comandarea pieselor.

Află mai multe

FORDLiive Centres
man in office in front of computer

MANAGEMENTUL DE FLOTA FORD

Ford Fleet Management oferă acorduri personalizate de nivel de servicii concepute pentru a maximiza timpul de funcționare, a reduce costurile de întreținere și a crește eficiența globală a flotei.

Prin Ford Telematics, putem monitoriza starea vehiculului în timp real, putem sugera în mod proactiv întreținere și reparații și putem programa data care funcționează cel mai bine pentru șoferi și pentru afacerea ta.

Dacă un vehicul are nevoie de o lucrare mai completă, poți alege alte vehicule de înlocuire potrivite. Prin urmare, afacerea ta poate continua să funcționeze fără întrerupere.

Află mai multe