CENTRE FORDLIIVE

Centrele FORDLiive se află în centrul angajamentului Ford în materie de productivitate. Centrele FORDLiive sunt conectate în timp real la toate atelierele noastre autorizate de vehicule comerciale Ford și au informații complete despre toate reparațiile efectuate în atelierele lor.

FORDLiive Agent

CONSULTANȚII FORDLIIVE

Consultanții FORDLiive sunt responsabili pentru monitorizarea tuturor vehiculelor comerciale care sunt în curs de reparații în cadrul centrelor noastre de service autorizate Ford CV. În cazul în care procesul de reparare a autovehiculului este întârziat, de la recuperarea vehiculului până la finalizare, consultantul FORDLiive va colabora cu dealerul de service, iar departamentele de specialitate Ford vor interveni pentru a accelera și rezolva problemele, soluționând întârzierile chiar înainte de apelul tău.

UPTIME PRO

Centrele noastre de service autorizate Ford pentru vehicule comerciale si partenerii nostri de asistență rutieră sunt conectate in timp real la Ford Motor Company prin sistemul nostru de monitorizare Uptime Pro.

Consultanții FORDLiive folosesc UptimePro pentru a monitoriza progresul reparațiilor vehiculelor prin intermediul rețelei noastre de centre de service autorizate de Ford vehicule comeriale. Monitorizarea UptimePro începe în momentul în care un vehicul solicită asistență rutieră și continuă până la finalizarea reparației. Dacă este detectată o întârziere în timpul reparației, UptimePro va alerta automat consultanții FORDLiive, care vor lua măsurile corespunzătoare pentru a rezolva orice probleme și pentru a accelera reparația.

FORDLiive Agent

MANAGEMENTUL DE FLOTA FORD

Clienții cu flote mari pot beneficia de o soluție personalizată și centralizată pentru achiziționarea, finanțarea și gestionarea vehiculelor, care cuprinde produse și servicii concepute pentru a vă menține afacerea în mișcare cu managementul de flota Ford, având abordarea axată pe timpul de funcționare.

Verifica linkurile noastre utile de mai jos pentru a afla mai multe informatii