FORD TRANSIT CUSTOM

Cel mai bine vandut furgon din Europa Based on S&P Global

 

 

Configurator

Este un model care se poate personaliza, este conectat şi rezistent. Venim cu noi configuraƫii si design proiectate pentru tine. Capacitatea de incǎrcare usor accesibilǎ, de top in clasa sa, combinate cu dimensiunile usor de utilizat , l-au ajutat sa devina cel mai popular furgon din Europa. Mai mult spațiu pentru mai mulți membri ai echipei și mai multă încărcătură înseamnă că modelul Transit Custom te ajută să obții cu adevărat mai multe de la vehiculul tău.

SPAȚIU MAX. DE ÎNCĂRCARE

5,8 – 9,0 m3.MMax load space

SARCINA UTILĂ BRUTĂ MAXIMĂ

1.327 kgMax gross payload

O SOLUȚIE PENTRU FIECARE AFACERE

ALEGE-ȚI GRUPUL MOTOPROPULSOR

Alege dintr-o gamă variată de motorizări electrice și diesel avansate.

Ford E-Transit Custom in blue close-up of charging

GAMA E-TRANSIT CUSTOM

 

AUTONOMIE DE PÂNĂ LA 337ICE Transit Custom Powertrain 2 KM

Află mai multe

 

Ford Transit Custom de culoare roșie, condus pe drum

PREMIUL INTERNAȚIONAL VAN OF YEAR 2024

Vrei să-ți relansezi afacerea? Alege Noul Transit Custom, cel mai bine vândut furgon de o tonă din Europa, care a câștigat prestigiosul premiul “International Van of the Year (IVOTY) 2024”. Fii  primul in afacerea ta, alegând Noul Transit Custom!

VEZI DETALII

ARUNCĂ O PRIVIRE

Urmărește filmul nostru pentru a avea o perspectivă mai detaliată asupra noului Transit Custom.

Ford E-Transit Custom
Ford Transit Custom Limited parked, Person making a delivery

ÎNDEPLINEȘTE SARCINI ÎN MOD INTELIGENT

Frâne activate, motor oprit, vehicul în siguranță. Funcția Delivery Assist automatizează sarcinile obișnuite de care au nevoie șoferii la fiecare oprire.

Ford Transit Custom Limited parked at port loading bay

GESTIONEAZĂ INTELIGENT

Conectat cu aplicațiile Ford Pro TelematicsFord Pro E-Telematics Free Trial sau FordPass ProAplicația FordPass Pro, pentru productivitate și securitate maxime.

CONDUS INTELIGENT

Sistemele avansate de asistență a șoferului și AWD opțional fac ca deplasarea, parcarea și munca să fie mai inteligente și mai sigureDriver-assist features are supplemental 4.

INSTRUMENTELE CARE FAC FAȚĂ PROBLEMELOR DE ZI CU ZI

Person using FordPass Pro app

FORDPASS PRO

Fie ca muncesti cu un singur vehicul sau ca gestionezi pana a 5 vehicule, FordPass Pro iti ofera instrumente cu care sa iti mentii vehiculul intr-o stare buna, in siguranta si functionand fara probleme. Aplicatia gratuita iti permite sa vezi locatia si starea de sanatate a vehiculului tau, sa blochezi si deblochezi usile de la distanta, sa gestionezi programele de reincarcare si multe altele.FordPass Pro E-Transit

Exploreaza FordPass Pro

FORD TELEMATICS

Detii o flota cu mai mult de 5 vehicule? Ford Telematics te poate ajuta sa iti maximizezi productivitatea si sa iti minimizezi timpii de oprire ai vehiculului. Ford Telematics iti ofera informatii pe baza datelor pe care le analizeaza si te ajuta sa intelegi mai bine operatiunile zilnice ale flotei tale. Poti vizualiza rapid starea de sanatate a vehiculului tau si poti imbunatati productivitatea prin rezolvarea mai rapida a oricaror aspecte ale masinii pe care sistemul ti le indica si care necesita atentie.E-Transit Telematics 

Este valabil in funcƫie de piaƫă.

Ford Pro Telematics Live Map view

GAMA

Foloseste linkurile utile de mai jos pentru si mai multe informatii