• Transit Custom Max Load
    SPAȚIU MAXIM DE ÎNCĂRCARE
  • Transit Custom Max Gross
    MASĂ MAXIMĂ UTILĂ BRUTĂ
  • Transit Custom Driving Range
    DE AUTONOMIE ELECTRICĂ
  • VREAU SU FIU INFORMAT(A)

NOUL FORD TRANSIT CUSTOM

Cea mai bine vândută furgonetă din EuropaTransit Custom Availability tocmai a fost modernizată.

Renumită pentru rezistență și fiabilitate, reimaginată acum. Noul E-Transit Custom este construit de la zero, cu conectivitate și productivitate de ultimă generație.

Disponibil într-o gamă variată de vehicule electrificate sau cu grupuri motopropulsoare diesel tradiționale. Inclusiv noul E-Transit Custom. Oferă aceeași capabilitate legendară, dar acum în varianta full electrică, pentru mai multă eficiențăPlug-in Hybrid Powetrains și zero emisii în timpul condusului.

Funcționalități noi și inteligente de design îți permit acum să utilizezi vehiculul ca pe un birou mobil. Iar atunci când acestea sunt combinate cu software inteligent și instrumente de conectivitate Ford Pro, toate acestea contribuie la maximizarea timpului de funcționare al vehiculului și la creșterea productivității: vehiculul tău comercial n-a avut nicicând un randament mai bun.

ARUNCĂ O PRIVIRE

Urmărește filmul nostru pentru a avea o perspectivă mai detaliată asupra noului Transit Custom.

Ford E-Transit Custom

ALEGE GRUPUL MOTOPROPULSOR

Alege dintr-o gamă de grupuri motopropulsoare diesel și electrice avansate.

Ford E-Transit Custom in blue close-up of charging

AUTONOMIA TRANSIT CUSTOM

O AUTONOMIE ESTIMATĂ DE PÂNĂ LA 380 KME-Transit Custom Range

Vreau sa fiu informat(a)

INSTRUMENTELE CARE FAC FAȚĂ PROBLEMELOR DE ZI CU ZI

BIROUL TĂU MOBIL

Utilizează Transit Custom ca pe un birou mobil. Ford SYNC 4Sync 4 Attention oferă conectivitate îmbunătățită, susținută de un modem 5G nou, integrare perfectă a smartphone-urilor, ecran tactil de 13”, recunoaștere vocală și actualizări ale traficului în timp real, pentru a te ajuta să-ți planifici traseul mai eficient. Completările inteligente aduse designului includ depozitarea convenabilă a dispozitivelor între scaune, conexiuni USB suplimentare și o funcție inovatoare de înclinare a volanului. Acest lucru îți permite să creezi un birou înclinat atunci când vehiculul este parcat, ideal pentru montarea unui laptop sau pentru a lua prânzul!

Ford Pro integrated service dashboard on tablet

FORD PRO: CREIERUL DIN SPATELE FORȚEI

Mai mult decât o simplă furgonetă utilitară: noul Transit Custom reprezintă doar o parte a unei întregi soluții integrate Ford Pro. Aceasta include o suită de aplicații software inteligente și de instrumente de gestionare a flotei – cum ar fi Ford Pro E-TelematicsFord Pro E-Telematics Free Trial și FordPass ProFordpass Pro App Extended. Toate conectate perfect. Toate contribuind la creșterea duratei de funcționare a vehiculului și la maximizarea productivității afacerii tale.

ENERGIE PE TOT PARCURSUL ZILEI

Exploatează instrumentele tale oriunde te poartă munca. E-Transit Custom este disponibil cu tehnologie Pro Power Onboard, ca să îți poți conecta uneltele electrice, becurile, laptopul sau alte dispozitive atunci când te afli pe șantier.

Ford E-Transit Custom Pro Power Onboard
Ford E-Transit Custom in blue grill close-up

FACEȚI O IMPRESIE

Noul exterior impozant al autoutilitarei E-Transit Custom include farurile emblematice conectate printr-o bandă LED care iluminează întreaga lățime a capotei și o grilă frontală trapezoidală care va atrage toate privirile cu detaliile sale poligonale.

Ford E-Transit Custom side view on red background

DESIGN INTELIGENT

Noul Transit Custom oferă proporții îmbunătățite, cu o înălțime mai mică a treptelor pentru a intra mai ușor în cabină, acces comod la trecerea printre scaunele din față și o înălțime mai mică de 2,0 mSub 2.0 m height, ideală pentru parcarea în subteran.

Driver assist parallel parking graphic

TEHNOLOGIE DE ASISTENȚĂ A SOFERULUI

Parcarea pe o stradă aglomerată sau într-un spațiu de parcare îngust poate fi dificilă. Însă asistența activă la parcare a noului Transit Custom și camera avansată de 360 de grade, cu ecran split-view, fac ca acest lucru să fie simpluDriver assist feature.

Keyless start close up

INTRARE SI PORNIRE KEYLESS

Sistemul Keyless (fără cheie) de la Ford îți permite să intri și să pornești vehiculul fără să fie nevoie să bâjbâi prin buzunare în căutarea cheilor. Atâta timp cât ai telecomanda cu cheie la tine.

 

Ford E-Transit Custom in red three quarter view

URMĂTOAREA GENERAȚIE FORD TRANSIT CUSTOM

Vreau sa fiu informat(a)

 

Model afisat de pre-productie, specificatiile EU pot diferi.

Foloseste linkurile de mai jos pentru a afla mai multe informatii