TRANSIT AUTOSASIU

Ford Transit autosasiu este expresia suprema a flexibilitatii Transit. Camioneta poate fi personalizata pentru a se potrivi nevoilor specifice afacerii tale, fie ca ai nevoie de o platforma, o bena, un vehicul frigorific sau orice altceva. Indiferent de cerintele tale, acesta este cel mai rezistent, cel mai durabil si cel mai fiabil Transit autosasiu din totdeauna.

ALEGE STILUL DE CAROSERIE

VEZI DETALII

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Ford Ranger Autosasiu intr-o hala de fabrica

NOUL FORD RANGER AUTOSASIU

Pentru industriile care se bazeaza pe vehicule robuste, de incredere si adaptabile, cel mai nou Autosasiu de la Ford este o platforma de conversii alternativa. Ranger este cel mai bine vandut pick-up din Europa si castigatorul premiului Pick-up-ul International al Anului 2020. Constructia solida cu caroseria pe cadru ofera o fundatie solida pentru conversii specializate de pana la 3.270 kg masa bruta, cu o capacitate de remorcare de 3.500 kg. Tractiunea 4x4 selectabila ofera abilitati off-road de exceptie. Pentru cele mai solicitante conditii, noul Ranger Autosasiu poate fi cea mai buna optiune de conversie.

Configurator Ranger Autosasiu

Car park with various Ford Transit Chassis Cabs

CONVERSII

Creeaza un Ford Transit perfect pentru afacerea ta. Afla aici mai multe despre conversiile Transit atat de la Ford, cat si de la partenerii nostri, plus alte informatii utile.

Exploreaza

Foloseste linkurile utile de mai jos pentru si mai multe informatii