TRANSIT AUTOSASIU

Ford Transit autosasiu este expresia suprema a flexibilitatii Transit. Camioneta poate fi personalizata pentru a se potrivi nevoilor specifice afacerii tale, fie ca ai nevoie de o platforma, o bena, un vehicul frigorific sau orice altceva. Indiferent de cerintele tale, acesta este cel mai rezistent, cel mai durabil si cel mai fiabil Transit autosasiu din totdeauna.

ALEGE STILUL DE CAROSERIE

VEZI DETALII

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Ford Ranger Autosasiu intr-o hala de fabrica

NOUL FORD RANGER SASIU

Ranger a fost cel mai bine vândut pick-up din Europa din 2015.  Pentru industriile care se bazează pe vehicule robuste, fiabile, care merg oriunde, cea mai nouă cabină șasiu Ford oferă o platformă alternativă de conversie. Construcția rezistentă a caroseriei pe cadru oferă o bază solidă pentru conversii specializate de până la 3.190 kg Masa brută a vehiculului, cu o capacitate de remorcare de 3.500 kg. Tracțiunea integrală opțională, selectabilă, oferă o tracțiune suplimentară atunci când condițiile devin mai dificile. Noul Ranger Chassis Cab ar putea fi cea mai inteligentă opțiune de conversie a ta.

Configurator Ranger Autosasiu

Car park with various Ford Transit Chassis Cabs

CONVERSII

Creeaza un Ford Transit perfect pentru afacerea ta. Afla aici mai multe despre conversiile Transit atat de la Ford, cat si de la partenerii nostri, plus alte informatii utile.

Exploreaza

Foloseste linkurile utile de mai jos pentru si mai multe informatii