FORD TRANSIT AUTOSASIU CU CABINA SIMPLA 

Platforme, bene, camionete frigorifice sau aproape orice altceva… Exista un motiv pentru care autosasiul cu cabina simpla Transit este cel mai potrivit vehicul pentru conversii.

Deoarece autosasiul cu cabina simpla Transit este dotat cu un singur rand de scaune, spatiul disponibil pentru transportul marfurilor este maximizat.

De la L2 (ampatament mediu) la L5 (ampatament extralung), fiecare varianta a autosasiului cu cabina simpla Transit este prevazuta cu un sasiu robust cu cadru cu scara. Acest lucru asigura o baza plata si rezistenta pe care poti construi vehiculul perfect. Iar cu o sarcina utila maxima de 2.755 kg, vei putea configura furgoneta dupa bunul plac.

Robust, fiabil si versatil. Autosasiul cu cabina simpla Transit este conceput special pentru a satisface cerintele unice ale afacerii tale.

VEZI DETALII

EXPLOREAZA DETALIILE

Transit Custom Van with open back door showing load space

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Ford Ranger Autosasiu intr-o hala de fabrica

NOUL FORD RANGER AUTOSASIU

Pentru industriile care se bazeaza pe vehicule robuste, de incredere si adaptabile, cel mai nou Autosasiu de la Ford este o platforma de conversii alternativa. Ranger este cel mai bine vandut pick-up din Europa si castigatorul premiului Pick-up-ul International al Anului 2020. Constructia solida cu caroseria pe cadru ofera o fundatie solida pentru conversii specializate de pana la 3.270 kg masa bruta, cu o capacitate de remorcare de 3.500 kg. Tractiunea 4x4 selectabila ofera abilitati off-road de exceptie. Pentru cele mai solicitante conditii, noul Ranger Autosasiu poate fi cea mai buna optiune de conversie.

Configurator Ranger Autosasiu

Foloseste linkurile utile de mai jos pentru si mai multe informatii