FORD TRANSIT AUTOSASIU CU CABINA SIMPLA 

Platforme, bene, camionete frigorifice sau aproape orice altceva… Exista un motiv pentru care autosasiul cu cabina simpla Transit este cel mai potrivit vehicul pentru conversii.

Deoarece autosasiul cu cabina simpla Transit este dotat cu un singur rand de scaune, spatiul disponibil pentru transportul marfurilor este maximizat.

De la L2 (ampatament mediu) la L5 (ampatament extralung), fiecare varianta a autosasiului cu cabina simpla Transit este prevazuta cu un sasiu robust cu cadru cu scara. Acest lucru asigura o baza plata si rezistenta pe care poti construi vehiculul perfect. Iar cu o sarcina utila maxima de 2.755 kg, vei putea configura furgoneta dupa bunul plac.

Robust, fiabil si versatil. Autosasiul cu cabina simpla Transit este conceput special pentru a satisface cerintele unice ale afacerii tale.

VEZI DETALII

EXPLOREAZA DETALIILE

Transit Custom Van with open back door showing load space

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Ford Ranger Autosasiu intr-o hala de fabrica

NOUL FORD RANGER SASIU

Ranger a fost cel mai bine vândut pick-up din Europa din 2015.  Pentru industriile care se bazează pe vehicule robuste, fiabile, care merg oriunde, cea mai nouă cabină șasiu Ford oferă o platformă alternativă de conversie. Construcția rezistentă a caroseriei pe cadru oferă o bază solidă pentru conversii specializate de până la 3.190 kg Masa brută a vehiculului, cu o capacitate de remorcare de 3.500 kg. Tracțiunea integrală opțională, selectabilă, oferă o tracțiune suplimentară atunci când condițiile devin mai dificile. Noul Ranger Chassis Cab ar putea fi cea mai inteligentă opțiune de conversie a ta.

Configurator Ranger Autosasiu

Foloseste linkurile utile de mai jos pentru si mai multe informatii