• Scaune
  •   Pentru modelul Grand.
    Încarcatură maximă
  • m3 Pentru modelul Grand.
    Spațiu de încărcare maxim
  •   Pentru 2.0L EcoBlue
    L/100km
  • CONFIGURATOR

FORD TOURNEO CONNECT

Suficient de mare pentru a îți sprijini volumul de muncă. Suficient de flexibil pentru întreaga familie. Noul Tourneo Connect are un stil dinamic, un interior rafinat și oferă o experiență de conducere complet digitală.

Este disponibilă o gamă largă de motoare pe benzină EcoBoost și pe motorină EcoBlue, plus opțiunea de tracțiune integrală, gata de aventură.

Atât variantele cu 5 locuri, cât și cele cu 7 locuri sunt disponibile într-o ampatament mai lung, pentru un spațiu de încărcare interior super-flexibil.

VEZI CE ÎL FACE DIFERIT

 

Imagine generată de computer pentru Tourneo Connect Active SWB și LWB (ampatament scurt și lung).

CONFIGUREAZA MODELUL TAU TOURNEO CONNECT

URMAREȘTE-L ÎN ACȚIUNE

Ford Tourneo Connect front three quarter view

ALEGE MOTORIZAREA

Modelul Tourneo Connect oferă o gamă de motorizări impresionante. Indiferent dacă alegi motorul pe benzină EcoBoost sau una dintre cele două opțiuni pe motorină EcoBlue, manuală cu 6 trepte sau automată cu 7 trepte – te vei bucura de o economie îmbunătățită de combustibil și de emisii reduse de CO2.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

All-New Ford Tourneo Connect rear three quarter view

UN NOU DESIGN

Noul Tourneo Connect a fost reproiectat integral. Include un exterior nou, sportiv, cu linii sculptate dinamic, grile frontale îndrăznețe, o gamă largă de culori pentru caroserie, plus un interior elegant și spațios.

Ford Tourneo Connect Active interior dashboard

INTERFAȚĂ DIGITALĂ

Panoul de bord digital de 10” al modelului Tourneo Connect îți permite să personalizezi afișajul cu o gamă largă de date despre vehicul. Iar ecranul tactil color de 8,25” sau 10” se conectează perfect la telefonul inteligent.

Ford Tourneo Connect Sport front view in motion

TRACȚIUNE INTEGRALĂ

Tracțiunea integrală opțională* a modelului Tourneo Connect oferă încredere la volan în condiții schimbătoare. Sistemul poate determina cât cuplu să distribuie pe fiecare osie, pentru a asigura o manevrabilitate excepțională și o stabilitate îmbunătățită.

SCAUNE FLEXIBILE

Disponibil cu două sau trei rânduri de scaune, pentru până la cinci sau șapte persoane. Toate scaunele din spate pot fi pliate, rabatate înainte sau scoase. Scaunul pasagerului din față poate fi, de asemenea, rabatat pentru a transporta încărcături foarte lungi.

Vezi Caracteristici

Ford Tourneo Connect interior view showing flexible seating

FORD PRO TRAILER BACKUP ASSISTTooltip

Noul sistem este conceput pentru a te ajuta să mergi în marșarier cu o remorcă atașată. Cuplează pur și simplu treapta de marșarier pentru a activa sistemul. Ford Pro Trailer Backup Assist va utiliza apoi o cameră retrovizoare și senzori pentru a gestiona manevrele în marșarier. Tot ce trebuie să faci este să ghidezi direcția remorcii utilizând un buton de control, urmărind în același timp ecranul camerei retrovizoare pentru a deplasa remorca în siguranță la locul dorit.

FORDPASS

Deblochează o serie de caracteristici de conectivitate prin intermediul telefonului inteligent. Aplicația FordPassAplicația FordPass îți permite să monitorizezi localizarea vehiculului, să obții actualizări în timp real privind traficul și să primești alerte privind starea de sănătate a vehiculului pe telefonul tau.

Vezi FordPass

hand holding mobile phone showing FordPass App

PACHETE OPȚIONALE

Sunt disponibile o gamă de pachete opționale pentru nevoile tale specifice.

Ford Tourneo Connect LED headlight close up

PACHET X

Caracteristicile suplimentare Pachetului X includ noi faruri cu LED cu fază lungă automată, lămpi de spate cu LED, cameră retrovizoare și sistem de climatizare automată cu zonă dublă de control (DEATC).

Ford Tourneo Connect frosted windscreen close up

PACHET DE IARNĂ

Te ajutăm să pornești rapid în diminețile geroase de iarnă. Caracteristicile opționale ale pachetului de iarnă includ încălzirea volanului, încălzirea parbrizului Quickclear și un rezervor util de spălare a parbrizului, de 5 litri, cu senzor de nivel al lichidului.

TOURNEO CONNECT - TOATE VERSIUNILE

Specificatii tehnice (PDF)

Foloseste linkurile de mai jos pentru a afla mai multe informatii