• SPAȚIU DE ÎNCĂRCARE
  • Încărcătura
    SARCINĂ UTILĂ MAXIMĂ
  • PÂNĂ LA
    LUNGIME DE DEPOZITARE
  • VREAU SA FIU INFORMAT(A)

NOUL FORD TRANSIT COURIER

Primul Vehicul Comercial Electric Produs în România

Mai mult spațiu pentru dezvoltarea afacerii tale.

Fiind încă compact la exterior, noul Transit Courier este acum mai lung, mai lat și mai înalt. De asemenea, este mai inteligent. Pe lângă faptul că am făcut loc pentru doi paleți, am adus îmbunătățiri prin conectivitate avansată, securitate și grup motopropulsor. 

Alege între benzină, motorină sau modelul E-Transit Courier 100% Electric.

Combină aspectul complet nou și puternic cu o capacitate îmbunătățită și este posibil ca tu să fi găsit partenerul perfect pentru ideea ta de business.

ALEGE GRUPUL MOTOPROPULSOR

Alege dintr-o gamă variată de grupuri motopropulsoare avansate electrice, pe benzină și diesel.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Transit Courier rear ¾ loadspace

UTILITATE

Am forțat limitele conceptului compact cu noul Transit Courier, mai spațios. 

Lungimea de încărcare de 1,8 m crește la 2,6 m atunci când se utilizează peretele despărțitor de încărcare. Iar cu 1,22m între pasajele roților, poți transporta doi europaleți și o sarcină utilă maximă de 850 kgCapacitatea de tractare. O înălțime a acoperișului de 1,25 m se adaugă la volumul generos. E-Transit Courier are chiar și o cantitate suplimentară de 50l de depozitare accesibilă în Frunk (portbagaj fata).

Transit Courier interior cabin

CONECTIVITATE

Transit Courier dispune de cel mai recent sistem SYNC 4 cu ecran tactil de 8” sau 12” și funcție 'mirorless' pentru smartphoneSYNC 4: nu îți distrage. Cu modem încorporat pentru conectivitate îmbunătățită, navigare în timp real și actualizări în timp real. Modemul activează, de asemenea, o serie de funcții conectate de securitate și de sănătate a vehiculului, menținându-te în contact și în control.

Transit Courier interior

EXPERIENȚA LA VOLAN

Transit Courier este dotat cu tehnologii avansate pentru a te ajuta în timpul zilei de lucru. Sisteme inteligente de asistență la conducereFuncțiile de asistență pentru, inclusiv tempomat adaptiv cu funcție de menținere a benzii de circulație, asistență pre-coliziune, asistență inteligentă la viteză și asistență la parcare cu spatele – fac condusul, parcarea și lucrul mai ușoare, mai inteligente și mai sigureFuncțiile de asistență pentru.

GAMA COMPLETĂ

Disponibil într-o gamă largă de echipări, precum și opțiuni ale variantelor de caroserie, motor și propulsie – există un nou Ford Transit Courier potrivit pentru fiecare nevoie.

E-Transit Courier

E-TRANSIT COURIER

Vreau sa fiu informat(a)

Red Transit Courier

TRANSIT COURIER

Vreau sa fiu informat(a)

Foloseste linkurile de mai jos pentru a afla mai multe informatii