Silver Ford Transit Connect driving on the road

NOUL FORD TRANSIT CONNECT

ACCESEAZĂ TOATE ZONELE

Vreau sa fiu informat(a)

Noul Transit Connect a fost lansat. Complet reinterpretat. Capacitate marita de remorcare. Un spațiu de încărcare reproiectat. Și acum disponibil pentru prima dată cu motorizarea Plug-in Hybrid.

SPAȚIU MAXIM DE ÎNCĂRCARE PÂNĂ LA

3.7 mcV761 1 V761 2

SARCINĂ UTILĂ MAXIMĂ PÂNĂ LA

820 kgV761 2 V761 3

LUNGIME MAX. DE ÎNCĂRCARE

2,150 mmV761 1 V761 3

AFLĂ CUM NOUL TRANSIT CONNECT VĂ MENȚINE AFACEREA ÎN MIȘCARE

Transit Connect in White and Red parked.
Interior view of Red Ford Transit Connect with a person looking in through the side door

Potrivește mai multe în interior

Noul Transit Connect are dimensiuni mai mari pentru o capacitate de încărcare și o sarcină utilă mai mari. Alege dintre două lungimi de încărcare disponibile, ambele capabile să monteze doi europaleți standard.

Între timp, în interiorul cabinei vei avea parte de două prize de încărcare USB-C de 45 W, potrivite pentru încărcarea laptopurilor,  a bateriilor uneltelor electrice, a telefoanelor mobile și a bateriilor portabile. În plus, vei găsi o priză de 12 V în compartimentul de incarcare.

Man charging a Silver Ford Transit Connect whilst parked on the side of the road

Productivitate puternică

Noile noastre motoare diesel EcoBlue sunt cele mai puternice de până acum, oferind performanțe îmbunătățite, o eficiență remarcabilă a consumului de combustibil, disponibile acum cu tracțiune integrală ca și opțiune. În plus, este disponibil pentru prima dată cu motorizarea Plug-In Hybrid, capabil de o autonomie electrică de până la 110 kmV761 4. Ideal pentru situațiile în care munca te duce în zone cu emisii scăzute.

Foloseste linkurile de mai jos pentru a afla mai multe informatii