• Transit Custom Max Load
  SPAȚIU MAXIM DE ÎNCĂRCARE
 • Transit Custom Max Gross
  MASĂ MAXIMĂ UTILĂ BRUTĂ
 • Transit Custom Driving Range
  DE AUTONOMIE ELECTRICĂ
 • CONFIGURATOR

  Promoții Noul Transit

NOUL FURGON FORD TRANSIT CUSTOM

Cel mai bine vândut furgon din EuropaPe baza datelor S&P Global New tocmai a fost modernizat. Renumit pentru rezistență și fiabilitate și acum reimaginat. Noul Transit Custom Van este construit de la zero, având la bază conectivitate și productivitate de ultimă generație.

Disponibil într-o gamă de vehicule electrificate sau cu grupuri motopropulsoare diesel tradiționale, incluzând noul E-Transit CustomDisponibil la începutul anului 2024. Oferă capacitățile sale bine cunoscute, însă acum în calitate de furgonetă full electrică, pentru mai multă eficiențăPlug-in Hybrid Powetrains și zero emisii în timpul deplasărilor.

Funcții noi și inteligente de design ce îți permit acum să-ți utilizezi furgonul ca birou mobil. Iar atunci când sunt combinate cu o serie de software-uri inteligente și instrumente de conectivitate Ford Pro, toate contribuind la maximizarea timpului de funcționare al vehiculului și la creșterea productivității: furgonul tau n-a avut nicicând un randament mai bun.

ALEGE-ȚI GRUPUL MOTOPROPULSOR

Alege dintr-o gamă variată de grupuri motopropulsoare electrice și diesel avansate.

Ford E-Transit Custom in blue close-up of charging

AUTONOMIA TRANSIT CUSTOM E-Transit Custom va fi disponibil începând cu 2024

O AUTONOMIE ESTIMATĂ DE PÂNĂ LA 380 KME-Transit Custom Range

Vreau sa fiu informat(a)

VEZI DETALII

ARUNCĂ O PRIVIRE

Urmărește filmul nostru pentru a avea o perspectivă mai detaliată asupra noului Transit Custom.

Ford E-Transit Custom
Ford Transit Custom Limited parked, Person making a delivery

ÎNDEPLINEȘTE SARCINI ÎN MOD INTELIGENT

Frâne activate, motor oprit, vehicul în siguranță. Funcția Delivery Assist automatizează sarcinile obișnuite de care au nevoie șoferii la fiecare oprire.

Ford Transit Custom Limited parked at port loading bay

GESTIONEAZĂ INTELIGENT

Conectat cu aplicațiile Ford Pro TelematicsFord Pro E-Telematics Free Trial sau FordPass ProAplicația FordPass Pro, pentru productivitate și securitate maxime.

CONDUS INTELIGENT

Sistemele avansate de asistență a șoferului și AWD opțional fac ca deplasarea, parcarea și munca să fie mai inteligente și mai sigureDriver-assist features are supplemental 4.

EXPLOREAZĂ DETALIILE

Transit Custom in red

INSTRUMENTELE CARE FAC FAȚĂ PROBLEMELOR DE ZI CU ZI

BIROU MOBILCaracteristică opțională 2024

Utilizează-ți duba ca pe un birou în mișcare. Ford SYNC 4Nu conduce când ești distras(ă) oferă conectivitate îmbunătățită, alimentată de un modem 5G nou, integrare perfectă a smartphone-ului, ecran tactil de 13” și recunoaștere vocală conversațională ca dotări standard. Iar funcția inovatoare de înclinare a volanului îți permite să creezi un birou înclinat atunci când vehiculul este parcat – ideal pentru a monta un laptop sau pentru a lua prânzul!

Ford Transit Custom interior view with laptop
Ford Transit Custom delivery assist

ASISTENȚĂ LA LIVRARE

Conceput pentru șoferii care livrează până la ultimul kilometru, sistemul de asistență la livrareDisponibile la începutul anului 2024 îți permite să optimizezi multe dintre sarcinile efectuate în timpul fiecărei livrări. Configurate prin intermediul ecranului tactil de 13”, poți personaliza funcțiile dorite pentru tine și afacerea ta, inclusiv frâna de staționare, oprirea motorului, închiderea geamurilor, activarea pericolelor și multe altele.

FORD PRO

Mai mult decât o simplă furgonetă utilitară: noul Transit Custom reprezintă doar o parte a unei întregi soluții integrate Ford Pro. Aceasta include o suită de aplicații software inteligente și instrumente de gestionare a flotei – cum ar fi Ford ProE-TelematicsFord Pro™ E-Telematics și FordPass ProAplicația FordPass Pro, compatibilă. Toate sunt perfect conectate, contribuind la creșterea timpului de activitate a vehiculului și la maximizarea productivității pentru afacerea ta.

Ford Pro integrated service dashboard on tablet
Ford E-Transit Custom Pro Power Onboard

PRO POWER

Exploatează-ți instrumentele oriunde te poartă munca. Tehnologia Pro Power de la bord este disponibilă cu fiecare grup motopropulsor Transit Custom nou, ca să îți poți conecta uneltele electrice, luminile, laptopurile sau alte dispozitive atunci când te afli pe șantier.

Ford Transit Custom driver smart

TEHNOLOGIE DE ASISTENȚĂ A ȘOFERULUI

Parcarea pe o stradă aglomerată sau într-un loc de parcare îngust poate fi dificilă, dar asistența activă la parcare și camera avansată de 360 de grade, cu ecran split-view simplifică lucrurileFuncțiile de asistență a șoferului Disponibil la începutul anului 2024.

Ford Transit Custom interior view

SIGURANȚĂ

Noul Transit Custom vine însoțit de tehnologii avansate de asistență pentru șoferAplicația FordPass Pro, compatibilă, menținându-te în siguranță, indiferent unde te poartă munca.

Security locks

SECURITATE

Tratează securitatea cu seriozitate, cu o gamă de pachete opționale de blocare de maximă siguranță de la TVL.

GAMA

Ford Transit Custom de culoare roșie, condus pe drum

PREMIUL INTERNAȚIONAL VAN OF YEAR 2024

Aveți nevoie de un castigator? Noul Transit Custom, cel mai bine vândut VAN de o tonă aleasăBazat pe S&P în Europa, a câștigat prestigiosul International Van of the Year (IVOTY) 2024. Fă-o recompensa ta pentru toată munca grea.

Foloseste linkurile utile de mai jos pentru si mai multe informatii