NOUL FORD TRANSIT CUSTOM MS-RT

Originalul real și dur

Ești gata să fii impresionat? Noul Ford Transit Custom MS-RT îmbrățișează spiritul motorsportului de fiecare dată când pornești la drum.

CU ADEVĂRAT CAPTIVANT

Design care necesită o a doua privire.

Ford Transit Custom MSRT Green Front
green ford transit ms-rt front left

Drumul e al tău, cu o bară de protecție tip sport, aerodinamică, cu splitter intergrat. Împreună cu jantele îndrăznețe din aliaj de 19” antracit, completate de etriere de frână MS-RT Blue. Te-ai alăturat oficial unui club de VAN-uri de elită.

transit custom msrt green rear

Lasă o impresie oriunde te conduc viața sau munca. Inspirat de lumea antrenantă a motorsporturilor de top, vei găsi un spoiler spate impunător, un difuzor spate, praguri laterale sport și o bară de protecție – toate perfect integrate. În față, o bară de protecție frontală îndrăzneață, cu splitter integrat, găzduiește o grilă neagră lucioasă proeminentă. Elegant și atemporal din orice unghi.

ford transit custom msrt steering wheel

Volanul nostru unic MS-RT adaugă o notă de stil fiecărei călătorii. Iar folosind SYNC4 printr-un ecran tactil intuitiv de 13”, vei ramane conectat pe tot parcursul călătoriei.

transit custom msrt seats

Experimentează confortul suprem la volan. Lasă-te învăluit de îmbrățișarea liniștitoare a scaunelor MS-RT Sport, realizate manual, cu profesionalism, din piele ecologică premium Eco-Leather® și piele întoarsă. Cu cusături contrastante albastre atrăgătoare și afișând cu mândrie sigla MSRT chiar sub tetieră.

ESTE VORBA DESPRE DETALII

ALEGE STILUL CAROSERIEI

Foloseste linkurile utile de mai jos pentru si mai multe informatii