ASISTENȚA INTELIGENTĂ, PARTE DIN FORDLIIVE

Nu ar fi frumos să știm ce ne așteaptă pe drum? Funcțiile conectate te ajută să efectuezi întreținerea de care ai nevoie, la momentul potrivit. 

ASISTENȚĂ INTELIGENTĂ PENTRU AFACERI MICI PRIN FORDPASS PRO​

FordPass Pro

FORDPASS PRO. APLICAȚIA BUSINESS PENTRU VEHICULE CONECTATE

Indiferent dacă lucrezi cu un singur vehicul al companiei sau gestionezi până la cinci vehicule, FordPass Pro îți oferă instrumentele de care ai nevoie pentru a le menține sănătoase, în siguranță și să funcționeze fără probleme.​

Asigură-te că rămâi la curent cu întreținerea și cu acces la cele mai importante informații despre sănătatea vehiculului, pentru a reduce timpul de nefuncționare al vehiculului.

FordPass Pro app

STAREA VEHICULULUI ESTE MEREU SUB CONTROL

Alertele de stare oferă o notificare prealabilă a oricărei probleme majore printr-o notificare în aplicație atunci când ai nevoie. Primești alerte privind: AdBlue, nivelurile de combustibil și lichid de spălare a parbrizului, discurile de frână, presiunea în anvelope și durata de viață a uleiului. Toate informațiile importante despre starea vehiculului sunt afișate într-o singură locație centralizată. În secțiunea Garajul meu a aplicației, poți selecta vehicule și poți verifica starea acestora. 

ASISTENȚĂ INTELIGENTĂ PENTRU CLIENȚII CU FLOTE MEDII SI MARI, CU MAI MULT DE 5 VEHICULE, PRIN FORD TELEMATICS ESSENTIALS SI FORD TELEMATICS

DIAGNOZĂ INTELIGENTĂ: DATELE CORECTE ÎMBUNĂȚĂȚESC SERVICIUL

Smart Diagnostics

Prioritatea noastră este să îti aducem înapoi pe drum cât mai rapid și eficient posibil.

Datorită puterii vehiculelor conectate, centrele noastre Transit și atelierele de vehicule comerciale autorizate sunt acum capabile să vizualizeze date despre starea vehiculelor conectate, înainte ca autoutilitara să ajungă la atelier. Contactează telefonic dealerul și vă vom oferi cele mai bune sfaturi posibile cu privire la întreținerea programată, minimizând costurile pentru client.

Triajul în situații de urgență: începem imediat diagnosticarea defecțiunilor pentru a ne asigura că pot fi luate măsuri adecvate pentru a menține mobilitatea clienților.

Accelerăm reparațiile printr-o pregătire mai bună înainte de sosirea vehiculului.