Man holding mobile with FordPass app

DEBLOCHEAZA PARTEA INTELIGENTA A MASINII TALE

CONECTEAZA-TI MASINA LA FORDPASS

APLICATIA FORDPASS

 

Conecteaza-ti masina la FordPass

CONECTIVITATE FORDPASS

O lume conectata. Vehicule conectate. Asociaza FordPass cu FordPass ConnectTooltip pentru a debloca o serie de functii inteligente. Odata asociat, vehiculul va comunica cu lumea din jur, oferindu-ti informatii despre masina ta si mentinandu-te in miscare in moduri inteligente.

LA DRUM PENTRU AFACERI?

Descopera aplicatia FordPass Pro in schimb. Am conceput-o special pentru a ajuta afacerile sa devina mai inteligente si mai conectate – pentru pana la cinci vehicule.

Man with phone checking app in mobile near Ford EcoSport

CONECTAT FARA EFORT

Caracteristici concepute pentru a te mentine conectat cu vehiculul, oriunde te-ai afla.

Man with women and bags near Mustang Mach-E

BLOCARE DE LA DISTANTA

Nu te vei mai intreba niciodata daca ai incuiat masina cand esti prea departe ca sa verifici. Foloseste FordPass pentru a bloca si debloca de oriunde de la distanta si a-ti continua ziua fara griji.

A man checking the settings of his All-New Ford Mustang Mach-E using the Remote Vehicle Control features in the FordPass app

PORNIRE DE LA DISTANTA

O dimineata rece? Incalzeste masina si curata geamurile, inainte sa-ti legi sireturile. Pornirea de la distanta inseamna ca Ford este gata de drum odata cu tine.Tooltip

Man with mobile walking near building

LOCATIA VEHICULULUI

Nu-ti gasesti vehiculul Ford intr-o parcare aglomerata? Sau l-ai imprumutat cuiva drag? Poate vrei sa verifici daca masina este acolo unde ai lasat-o. FordPass iti poate arata ultima locatie inregistrata pe harta.

Ford Mustang Mach-E parked near house

VIITORUL ESTE AICI

Tehnologii dezvoltate pentru modelele Mustang Mach-E, Ford Plug-in Hybrid si viitorul nostru electrificat.

Ford Mustang Mach-E with women near charging station

INSTRUMENT DE GASIRE A STATIILOR DE INCARCARE

Gaseste cu usurinta statii de incarcare in apropiere sau pe traseu, cu informatii despre tipurile de incarcatoare si serviciile de care te poti bucura in timp ce astepti. Sau lasa masina sa-si faca treaba pe traseu si sa redirectioneze automat catre un punct de incarcare atunci cand este nevoie.

Ford Mustang Mach-E driving outside

VERIFICA-TI AUTONOMIA

Este usor sa parcurgi o distanta suplimentara atunci cand stii ca ai suficienta baterie. Intelligent Range utilizeaza comportamentul tau la volan, prognozele meteo si datele de crowdsourcing pentru a prezice cu precizie autonomia ramasa. Te ajuta sa-ti planifici calatoria si opririle pentru incarcare, precum si sa eviti surprizele.

Man with mobile planning a trip

PLANIFICATOR DE CALATORIE EV

Seteaza destinatia dorita, iar aplicatia va gasi cea mai buna ruta disponibila si va planifica unde trebuie sa incarci pe traseu. FordPass va sti autonomia ramasa si iti va comunica durata totala a traseului, inclusiv opririle pentru incarcare.

Man walking away from a red Ford Mustang Mach-E

STAREA INCARCARII

Conecteaza, pleaca si relaxeaza-te. Poti urmari nivelul de incarcare al vehiculului Ford in aplicatie si primi notificari atunci cand acesta atinge nivelul dorit si este gata de plecare. Iar daca, dintr-un anumit motiv, incarcatorul este deconectat, vei sti si acest lucru.

Steering wheel

ORELE DE PLECARE

Asigura-te ca vehiculul tau electric este gata de drum atunci cand ai nevoie, setand orele de plecare preferate. Aplicatia seteaza automat vehiculul sa se incarce in prealabil si il porneste astfel incat sa fie incalzit si pregatit de plecare. Astfel, viata devine mai usoara si autonomia bateriei este maximizata in toate conditiile meteorologice.

Closed loading space of a Mustang Mach-E

PLATESTE PENTRU INCARCARE

Gestioneaza incarcarea prin FordPass pentru o experienta fara probleme in reteaua de incarcare BlueOval™. Conecteaza-ti contul web Ford la metoda preferata de plata, iar chitantele iti vor fi trimise prin e-mail dupa fiecare sesiune de incarcare. Poti chiar sa partajezi detaliile contului tau cu familia sau prietenii. Detaliile privind modul de activare a perioadei de proba de 5 ani a retelei de incarcare BlueOval™ vor fi furnizate impreuna cu cardul tau de incarcare FordPass.Tooltip

Ford Mustang Mach-E driving on the road

LA DRUM

Date in timp real si conectivitate fara intreruperi pentru imbunatatirea fiecarei calatorii

Red Ford Kuga driving in the city

TE MENTINEM IN MISCARE

Nu lasa mentenanta sa-ti strice ziua. Hai sa ne ocupam de tine si de vehiculul tau.

GHIDURI DE INSTRUIRE

Aceste videoclipuri de instruire iti ofera un ghid detaliat despre cum sa profiti la maximum de FordPass. De la configurarea initiala, pana la activarea FordPass Connect, descopera cum FordPass este cheia ta catre o lume mai conectata.

Woman with mobile sitting with man next to

SUNTEM MEREU AICI PENTRU A TE AJUTA

Acceseaza pagina noastra de asistenta si intrebari frecvente FordPass Connect pentru sfaturi utile despre cum sa profiti la maximum de vehiculul tau. Poti obtine ajutor direct prin intermediul aplicatiei cu ajutorul Ghidurilor FordPass, iar functia noastra de chat este cel mai bun mod de a obtine un raspuns rapid.