Home > Cumpara > Exploreaza > Tehnologie > Conectivitate
Connectivity

Conectivitate

Descopera modul in care tehnologia conectata face detinerea unui Ford mai placuta ca niciodata.

Deblocheaza un intreg univers nou de functii conectate.

FordPass Connectivity - hand holding mobile

FordPass Conectivitate

FordPass Connect este un modem integrat in masina ta, care iti permite sa ramai conectat la ea in timp ce te afli acasa. Tehnologia deblocheaza o gama de functii care devin si mai puternice atunci cand aceasta este imperecheata cu aplicatia FordPass. 

Ford SYNC

Tehnologia Ford SYNC iti permite sa gestionezi o serie de functii conectate ale vehiculului prin intermediul ecranului tactil sau folosind comenzi vocale foarte simple. Poti controla totul, de la apeluri telefonice si mesaje text, pana la sistemul de navigatie al vehiculului sau redarea muzicii preferate. 

Noul nostru sistem SYNC 4A, disponibil pe modelul full-electric Mustang Mach-E, este cel mai inteligent din cele pe care le-am oferit pana acum. Datorita conectivitatii la cloud si actualizarilor in timp real, SYNC 4A le asigura clientilor o experienta armonios integrata, in continua evolutie. 

Ford SYNC
FordPass Connectivity navigation system

Sisteme de navigatie

Indiferent daca utilizezi sistemul nostru avansat de navigatie, integrat, sau daca preferi aplicatii terte pe telefonul tau, SYNC 3 asigura faptul ca vei gasi intotdeauna cea mai buna ruta catre destinatia ta.

Ford Pass App

Deplaseaza-te mai inteligent

Descopera FordPass Descarca Aplicatia

Top