CUM PUTEM AJUTA?

Tasteaza intrebarea ta...
Home > Cumpara > Exploreaza > Tehnologie > Conectivitate
Connectivity

Conectivitate

Descopera modul in care tehnologia conectata face detinerea unui Ford mai placuta ca niciodata.

Deblocheaza un intreg univers nou de functii conectate.

FordPass

FordPass Connect este conceput pentru a te mentine conectat perfect cu vehiculul tau. Asociaza vehiculul cu aplicatia FordPass pe un smartphone compatibil pentru a debloca o gama larga de functii de conectivitate inteligenta, ce imbunatateste mai mult ca oricand experienta detinerii unui vehicul.

Ford SYNC

Ford SYNC iti permite sa gestionezi o serie de functii ale vehiculului conectat prin intermediul ecranului tactil sau folosind comenzi vocale foarte simple. Poti efectua si primi apeluri telefonice, trimite mesaje text, controla sistemul de navigatie al vehiculului si chiar reda muzica preferata.

Noul nostru sistem SYNC 4A, disponibil pe modelul all-electric Mustang Mach-E, este cel mai inteligent dintre cele pe care le-am oferit pana acum. Datorita conectivitatii la cloud si actualizarilor software over-the-air, SYNC 4A asigura o experienta client armonios integrata, in continua evolutie.

Ford SYNC
FordPass Connectivity navigation system

Navigarea

Gasirea celui mai bun traseu de la A la B nu a fost niciodata mai simpla. SYNC 3 si SYNC 4A cu ecran tactil color si navigare avansata fac gasirea destinatiei la fel de intuitiva ca utilizarea telefonului.

Actualizari Software Update

Vehiculele dotate cu FordPass Connect sunt construite pentru a evolua. Tehnologia poate descarca wireless (OTA) actualizari de software Software Update pentru ca vehiculul tau sa fie intotdeauna la zi. Aceste actualizari pot imbunatati software-ul vehiculului tau, cum ar fi sistemul SYNC al acestuia, pot introduce functii noi de caracteristici noi sau actualizate, care pot imbunatati calitatea, functionalitatea si confortul vehicului tau.

Ford Mustang Mach-e
Top