Mustang Mach-E driving on a race track in the mountains

PREGATIT PENTRU VIITOR

ACTUALIZARI SOFTWARE SOFTWARE UPDATE

Cea mai recenta generatie de vehicule Ford este conceputa pentru a deveni mereu mai buna.

Tehnologia conectata la cloud permite actualizari de software Software Update, ceea ce inseamna ca vehiculul tau evolueaza in permanenta. Vehiculul va descarca si instala software nou: de la actualizarea sistemului SYNC al vehiculului tau, la introducerea unor caracteristici noi sau actualizate si la imbunatatirea functionalitatii acestuia.

Black Ford Puma

SYNC 3

Actualizarile de software sunt disponibile pentru toate vehiculele echipate cu FordPass Connect. Tehnologia conectata la cloud poate descarca actualizari de firmware si remedieri de erori pentru SYNC 3, precum si instalarea de functii complet noi, cum ar fi SecuriAlert si Informatii privind pericolele locale.

All-New Ford Mustang Mach-E interior with steering wheel and Next Generation Ford SYNC screen

SYNC 4A

Cu urmatoarea generație SYNC 4A, disponibila actualmente in modelul integral electric Mustang Mach-E, actualizarile de software Software Update devin si mai eficiente. Sistemul poate descarca in vehiculul tau atat functii complet noi, cat si o gama de imbunatatiri. Acestea includ imbunatatirea software-ului SYNC 4A si actualizarea calitatii, functionalitatii si confortului vehiculului tau.

UTILIZAREA ACTUALIZARILOR DE SOFTWARE SOFTWARE UPDATE CU SYNC 4A

Poti gestiona in orice moment preferintele de actualizare prin ecranul tactil din vehicul. Acesta iti permite sa selectezi acceptarea sau dezactivarea completa a actualizarilor automate. Daca dezactivezi actualizarile automate, acestea se vor descarca in continuare, dar nu vor fi instalate pana cand nu le aprobi. De asemenea, vei putea configura un program regulat pentru anumite actualizari care necesita programare specifica.

Red All-electric Mustang Mach-E driving past lake on mountain road

TEHNOLOGIE DE ULTIMA GENERATIE

Noul Mustang Mach-E full-electric cu multe tehnologii conectate de ultima generatie si Actualizari de Software Software Update este disponibil pentru precomanda. Lasa in urma combustibilii fosili si descopera noua forma a libertatii.

DESCOPERA MACH-E

Mai este nevoie sa te convingem?