Test Drive Gaseste un dealer Programare service AskFord
Home > Autoturisme > FOCUS

FORD FOCUS 

Alege stilul care ti se potriveste...

Alege culoarea si stilul de caroserie care ti se potrivesc si ia decizia care te avantajeaza cel mai mult!

Blue ford focus

Alege motorizarea potrivita pentru tine

Focus Mild Hybrid iti ofera putere si eficienta

Focus este construit sa ofere un amestec optim intre manevrabilitatea precisa si economia superioara de consum. Acum, pentru a ajuta la reducerea emisiilor in acelasi timp cu imbunatatirea puterii si eficientei, modelul este disponibil cu un sistem de propulsie avansat EcoBoost Hybrid. Focus Mild Hybrid face parte din promisiunea Ford de a oferi 14 vehicule electrificate pana la sfarsitul anului 2020.

Optiunea diesel mai inteligenta

Ford Focus este disponibil, la alegere, in variantele de motorizare de 1.5 si 2.0 litri EcoBlue, care incorporeaza cea mai noua tehnologie diesel pentru a imbunatati puterea, cuplul si economia de consum, in acelasi timp cu reducerea emisiilor. Aceste motoare ofera o putere impresionanta de 120 CP sau 190 CP. In functie de alegerea ta, vei avea totodata optiunea unei transmisii manuale sau automate avansate.

Ford Kuga EcoBlue diesel engine

Performanta fara compromis

Motorul de 1.5 litri Ford EcoBoost pe benzina foloseste o combinatie intre injectie directa de combustibil si turboalimentare impreuna cu tehnologia dezactivarii cilindrilor, pentru a oferi putere superioara impreuna cu eficienta remarcabila. Disponibil in variantele de 120 CP sau 150 CP, te vei bucura de performanta fara compromis la care te-ai astepta de la un motor conventional de 1.5 litri, dar cu o economie mai buna de consum si emisii CO2 reduse.

Tehnologie cu un scop

Focus e construit sa-ti imbunatateasca experienta la volan, in toate modurile posibile. Aceasta masina de urmatoarea generatie e plina de caracteristici avansate, cum ar fi tehnologii de asistenta a soferului, inclusiv tempomat adaptiv, cu functie de pornire-oprire si centrare pe banda de mers, si Asistenta activa la parcare, versiunea 2. Impreuna, aceste tehnologii inteligente te pot ajuta sa gestionezi acceleratia, franarea si chiar directia. Vorbim de tehnologie care implica in asa masura lipsa efortului, incat te vei mira cum te-ai descurcat pana acum fara aceasta.

Confortabil si conectat

Linii curate, aranjament suplu si aspect rafinat. Interiorul Focus e mult mai confortabil, sic si spatios, ca la modelele anterioare. E de asemenea, mult mai conectat. Ford SYNC 3 cu comanda vocala te mentine in siguranta, la comanda telefonului, divertismentului si navigatiei. Descarca aplicatia FordPass pe smartphoneul tau si deblocheaza si mai multe functii SYNC 3, cum ar fi „Trafic in direct”, „Cautare parcare” si „Puncte de interes”.

New Ford Focus transmission

Puterea pe care o doresti si eficienta de care ai nevoie

Focus este disponibil cu o gama de motoare puternice, care insa economisesc combustibil, toate completate de cutii de viteze automate, cu 8 trepte de viteza, sau manuale, cu 6 trepte de viteza. Designul exterior a fost de asemenea modelat, pentru a crea o forma atat atletica, cat si aerodinamica, in acelasi timp contribuind la imbunatatirea si mai mare a eficientei.

Siguranta ta. Prioritatea noastra.

O serie de tehnologii inteligente sunt concepute pentru a te proteja, pe tine, familia ta si colegii de trafic. De exemplu, franarea activa si Sistemul de asistenta pre-coliziune cu detectarea pietonilor si ciclistilor, te pot avertiza in privinta eventualelor coliziuni si pot frana automat, daca tu nu reactionezi la timp.

New red Ford Focus pre-collision assist

Spatiu pentru orice

Interiorul complet nou utilizeaza fiecare milimetru patrat, pentru a-ti oferi cel mai adaptabil Focus posibil. Exista un spatiu generos pentru cap, picioare si coate, in fata si in spatele vehiculului, astfel incat si cel mai inalt pasager sa poata sta confortabil. Scaunele din spate se pot diviza 60/40 si se pot rabata aproape complet, pentru a maximiza spatiul pentru bagaje. Podeaua spatiului de incarcare a marfii e reglabila si poate fi ridicata, pentru a-ti oferi un compartiment de depozitare ascuns, sau poate fi coborata, pentru a crea mai mult spatiu.

FOCUS Toate versiunile

Specificatii tehnice (PDF 1.4MB)
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top