CUM PUTEM AJUTA?

Tasteaza intrebarea ta...
Home > Autoturisme > SUV-uri Ford

Atunci cand alegi un model SUV Ford, alegi de fapt un “Sports Utility Vehicle” care este in acelasi timp si un “Smart Utility Vehicle”. De ce? Pentru ca toate modelele SUV Ford au la baza un design inteligent, menit sa le faca pe atat de practice si functionale pe cat sunt de inovatoare si elegante. 

Ce iti ofera SUV-ul perfect?

Ford SYNC steering wheel controls

Ford SYNC

Ford SYNC iti permite sa controlezi muzica, sa efectuezi si sa preiei apeluri de pe telefonul mobil, utilizand comenzi vocale directe si simple. Poti utiliza comenzi vocale pentru a reda melodii de pe o unitate USB sau MP3/iPod®, sau pentru a reda muzica de pe un telefon compatibil cu Bluetooth®. In plus, sistemul citeste cu voce tare chiar si mesajele text pe care le primesti (in functie de tipul de telefon mobil conectat).

Ford EcoBoost engine

Ford Eco Mode

Sistemul inovator Ford Eco Mode evalueaza continuu efectele stilului personal de condus asupra consumului de combustibil. Acesta analizeaza viteza, schimbarea treptelor de viteza, franarea si nivelurile de anticipare, plus raportul personal de deplasari pe distante scurte si lungi. Apoi, software-ul inteligent it ofera recomandari legate de modul de imbunatatire a economiei de combustibil.

Intelligent All-Wheel Drive

Tractiune integrala inteligenta

Un sistem de tractiune integrala (AWD) inteligenta poate determina cata aderenta, cat balans in viraje si ce nivel de reactie sunt necesare in conditii de vreme umeda, uscata sau cu gheata si pe teren schimbator. Tehnologia poate muta tractiunea pe puntea din fata sau din spate, in functie de cerinte. Iar acest sistem de „cuplu la cerere” asigura o manevrabilitate exceptionala si eficienta imbunatatita.

Noul Ford Puma

Noul Puma este cel mai recent SUV compact de la Ford. Un design modern remarcabil care combina dinamica de oras a unei masini cu atitudinea indrazneata a unui SUV. Puma este alimentat de un motor EcoBoost Hybrid avansat care ofera o super putere cu o eficienta remarcabila, indiferent daca esti pe drumuri urbane sau la drum lung. O serie de Moduri de Condus Selectabile iti permite sa adaptezi performanta pentru a se potrivi perfect conditiilor rutiere. Iar cu tehnologii precum sistemul audio B&O și a SYNC 3, acesta este un crossover creat sa iti amplifice experienta conducerii.

Blue Ford Puma driving in city
Grey Ford Kuga SUV on road

KUGA

Un SUV dinamic, disponibil cu numeroase tehnologii avansate, printre care tractiunea integrala inteligenta (iAWD), care se adapteaza automat terenului si conditiilor de rulare, un hayon hands-free si sistemul Ford SYNC, cu comanda vocala pentru muzica, apeluri si mesaje text. 

RANGER

Pick-up-ul inteligent Ford, cu un confort exceptional si atribute functionale de top in aceasta clasa, Ford Ranger este proiectat pentru teren dificil, oferindu-ti siguranta si control chiar si in cele mai solicitante conditii. 

Blue Ford Ranger on road
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top