CUM PUTEM AJUTA?

Tasteaza intrebarea ta...
Home > Autoturisme > Masini de oras

Masina de oras, supermini, masina compacta, SUV compact sau chiar un vehicul compact pentru transportul persoanelor... indiferent de tipul de masina mica pe care il cauti, modelele noastre sunt usor de manevrat, simplu de parcat si placute la condus. 

Fiecare model din gama noastra de masini de oras este dotat cu tehnologii de ultima ora, de la motorul pe benzina EcoBoost (multiplu premiat) la sistemul hands-free Ford SYNC. 

Cu toate acestea, fiecare in parte are propriile caracteristici de design specifice – si propria sa personalitate distincta.

Asadar, pe care il alegi?

Dotari esentiale pentru o masina de oras

Ford SYNC Steering Wheel controls

Ford SYNC

Ford SYNC iti permite sa controlezi muzica, sa efectuezi si sa preiei apeluri de pe telefonul mobil, utilizand comenzi vocale directe si simple. Poti utiliza comenzi vocale pentru a reda melodii de pe o unitate USB sau MP3/iPod®, sau pentru a reda muzica de pe un telefon compatibil cu Bluetooth®. In plus, sistemul citeste cu voce tare chiar si mesajele text pe care le primesti (in functie de tipul de telefon mobil conectat).

Ford EcoBoost Engine

Ford EcoBoost

Optiunile de motor pe benzina Ford EcoBoost utilizeaza o combinatie de injectie directa a combustibilului si un sistem cu turbocompresor, pentru a oferi niveluri remarcabile de performanta si economie.

Ford Active City Stop

Oprire activa in oras

Tehnologia inovatoare „Oprire activa in oras” il ajuta pe sofer sa evite coliziunile in trafic lent si la viteze de pana la 50 km/h. Asistenta este oferita continuu, sistemul masurand distanta pana la vehiculul din fata,  cand acesta se afla in apropiere. Daca sistemul detecteaza ca vehiculul din fata a incetinit in mod neasteptat, va actiona franele automat.

Noul KA+

Noul KA+ este o masina compacta si surprinzator de spatioasa. Pe scaunele din spate pot incapea cu usurinta trei pasageri, multumita unui spatiu generos la nivelul umerilor. Avem vesti bune chiar si pentru cei inalti: se vor mai simti mult mai confortabil - acum au suficient spatiu pentru picioare.

Ford Ka Plus in Blue parked on a city street
Blue Ford Puma driving in city

Noul Ford Puma

Noul Ford Puma este conceput sa impresioneze prin maretie, intr-un spatiu compact. Cea mai noua masina a noastra de oras este alimentata de un motor EcoBoost Hybrid avansat care maximizeaza eficienta si minimizeaza emisiile. Interiorul este blindat de tehnologii avansate, incluzand Asistenta Activa la Parcare pentru a face parcarea mai usoara ca niciodata, un sistem audio B&O pentru o experienta audio suprema si SYNC 3 creat sa te ajute sa ramai conectat fara niciun efort. Iar cu design-ul inteligent, scaunele complet rabatabile si noul compartiment inovator MegaBox, aceasta este o masina care nu face compromisuri in privinta spatiului de incarcare.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top