CUM PUTEM AJUTA?

Tasteaza intrebarea ta...
Home > Autoturisme > Masini de performanta

Ford GT, Mustang, Focus RS, Focus ST, Fiesta ST si noul Ford Ranger Raptor.

Acest line-up senzational prezinta divizia noastra de Ford Performance. Am folosit abilitatile, cunostintele si experienta Ford Racing, Team RS si a altor vehicule pentru operatiuni speciale, pentru a lansa Ford Performance cu o misiune clara: „Inovatie prin Performanta”.

Dotari esentiale pentru o masina de performanta

Torque Vectoring Control

Controlul vectorului de cuplu de torsiune

Controlul vectorului de cuplu de torsiune culege informatii privind suprafata de rulare de 100 de ori pe secunda. (Aceasta inseamna de 33 ori mai repede decat o clipire din ochi.) Cu ajutorul acestor informatii, sistemul echilibreaza puterea transmisa la nivelul fiecareia dintre cele doua roti din fata. Acest lucru maximizeaza aderenta si imbunatateste manevrabilitatea, ajutandu-te sa parcurgi virajele, in zonele serpuite ale drumului.

Electronic Stability Control

Controlul electronic al stabilitatii

Controlul electronic al stabilitatii monitorizeaza constant progresul vehiculului tau. Aceasta detecteaza devierile de la traseul ales, ca in cazul in care autovehiculul incepe sa patineze si corecteaza automat pozitia pe drum a autovehiculului, ajutandu-te sa mentii controlul asupra acestuia.

Ford EcoBoost

Ford EcoBoost

Optiunile de motor pe benzina Ford EcoBoost utilizeaza o combinatie de injectie directa a combustibilului si un sistem cu turbocompresor, pentru a oferi niveluri remarcabile de performanta si economie.

Orange Ford Mustang on city street

Mustang

Noul Mustang este mai sofisticat si mai puternic ca niciodata. Poti alege intre motorul V8 de 5.0 litri sau motorul Ford EcoBoost de 2,3 litri. Pe oricare il preferi, te vei bucura de un motor manual, cu 6 viteze, lin si agil sau de un sofisticat motor automat cu 10 viteze. Iar cu suspensiile fata si spate complet independente si o caroserie usoara, ti se oferă o manevrare precisa si o dinamica remarcabila de conducere.

Ranger Raptor

Ranger Raptor este fuziunea perfecta a capacitatilor off-road de neegalat cu AND-ului Ford Performance. Fiecare detaliu a fost conceput cu precizie pentru a-ti permite sa cuceresti orice teren si sa domini fiecare mediu.
Cu legendarul Fox Pro, suspensia inspirata de curse, sasiul unic de inalta rezistenta High Strength Low Alloy si designul incorporat, acesta nu este un pick-up oarecare.

Blue Ranger Raptor on the mountain
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top