Home > Autoturisme > Masini de performanta

Noul Ford GT, Mustang, Focus RS, Focus ST... Aceasta este cea mai buna carte de vizita pentru departamentul nostru Ford Performance. Punand in aplicare cunostintele, priceperea si experienta din proiecte cum ar fi Ford Racing, Team RS si alte proiecte de vehicule speciale, departamentul Ford Performance are o misiune fara echivoc: ‘Inovatie prin performanta’.

Dotari esentiale pentru o masina de performanta

Torque Vectoring Control

Controlul vectorului de cuplu de torsiune

Controlul vectorului de cuplu de torsiune culege informatii privind suprafata de rulare de 100 de ori pe secunda. (Aceasta inseamna de 33 ori mai repede decat o clipire din ochi.) Cu ajutorul acestor informatii, sistemul echilibreaza puterea transmisa la nivelul fiecareia dintre cele doua roti din fata. Acest lucru maximizeaza aderenta si imbunatateste manevrabilitatea, ajutandu-te sa parcurgi virajele, in zonele serpuite ale drumului.

Electronic Stability Control

Controlul electronic al stabilitatii

Controlul electronic al stabilitatii monitorizeaza constant progresul vehiculului tau. Aceasta detecteaza devierile de la traseul ales, ca in cazul in care autovehiculul incepe sa patineze si corecteaza automat pozitia pe drum a autovehiculului, ajutandu-te sa mentii controlul asupra acestuia.

Ford EcoBoost

Ford EcoBoost

Optiunile de motor pe benzina Ford EcoBoost utilizeaza o combinatie de injectie directa a combustibilului si un sistem cu turbocompresor, pentru a oferi niveluri remarcabile de performanta si economie.

Focus RS

Motorul EcoBoost de 2,3 litri cu care este dotat noul Focus RS prezinta statistici impresionante. 

Toate versiunile sunt imbunatatite cu o serie de tehnologii avansate pentru performanta, inclusiv Tractiune integrala Ford Performance, Controlul demarajului, Moduri de condus selectabile… 

Blue Ford Focus RS
Yellow Ford Focus ST three quarter angle

Focus ST

Performanta testata pe pista si eficienta remarcabila, tehnologie avansata si design de ultima ora: noul Focus ST iti ofera toate acestea intr-un singur pachet senzational. Cu un exterior restilizat si sculptat in mod exceptional si cu o cabina mai eficienta si mai sofisticata, acesta este cel mai rafinat Focus ST fabricat vreodata.

Mustang

Legendar, puternic si dinamic: acesta este Ford Mustang.

Performanta, rafinamentul si eficienta personificate, designul si tehnologiile de varf ale modelului Mustang se combina pentru a redefini o legenda. 

Alege silueta de neconfundat a modelului fastback sau profilul aerodinamic al unei decapotabile, apoi selecteaza nivelul de putere: EcoBoost de 2,3 litri sau V8 de 5,0 litri.

Yellow Ford Mustang on city street
All New Ford GT

Ford GT

Asa arata adevarata inovatie. De la motorul de 3,5 l cu tehnologie EcoBoost si pana la aerodinamica ultraeficienta, Ford GT este apogeul tuturor lucrurilor de exceptie pe care le realizam la Ford. Aceeasi pasiune pentru inovatie este vizibila la toate elementele care compun acest vehicul.

Masini de performanta

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top