Home > Autoturisme > Masini de performanta

Ford GT, Mustang, Focus RS, Focus ST, Fiesta ST si noul Ford Ranger Raptor.

Acest line-up senzational prezinta divizia noastra de Ford Performance. Am folosit abilitatile, cunostintele si experienta Ford Racing, Team RS si a altor vehicule pentru operatiuni speciale, pentru a lansa Ford Performance cu o misiune clara: „Inovatie prin Performanta”.

Dotari esentiale pentru o masina de performanta

Torque Vectoring Control

Controlul vectorului de cuplu de torsiune

Controlul vectorului de cuplu de torsiune culege informatii privind suprafata de rulare de 100 de ori pe secunda. (Aceasta inseamna de 33 ori mai repede decat o clipire din ochi.) Cu ajutorul acestor informatii, sistemul echilibreaza puterea transmisa la nivelul fiecareia dintre cele doua roti din fata. Acest lucru maximizeaza aderenta si imbunatateste manevrabilitatea, ajutandu-te sa parcurgi virajele, in zonele serpuite ale drumului.

Electronic Stability Control

Controlul electronic al stabilitatii

Controlul electronic al stabilitatii monitorizeaza constant progresul vehiculului tau. Aceasta detecteaza devierile de la traseul ales, ca in cazul in care autovehiculul incepe sa patineze si corecteaza automat pozitia pe drum a autovehiculului, ajutandu-te sa mentii controlul asupra acestuia.

Ford EcoBoost

Ford EcoBoost

Optiunile de motor pe benzina Ford EcoBoost utilizeaza o combinatie de injectie directa a combustibilului si un sistem cu turbocompresor, pentru a oferi niveluri remarcabile de performanta si economie.

Yellow Ford Focus ST three quarter angle

Focus ST

Performanta testata pe pista si eficienta remarcabila, tehnologie avansata si design de ultima ora: noul Focus ST iti ofera toate acestea intr-un singur pachet senzational. Cu un exterior restilizat si sculptat in mod exceptional si cu o cabina mai eficienta si mai sofisticata, acesta este cel mai rafinat Focus ST fabricat vreodata.

Mustang

Noul Mustang este mai sofisticat si mai puternic ca niciodata. Poti alege intre motorul V8 de 5.0 litri sau motorul Ford EcoBoost de 2,3 litri. Pe oricare il preferi, te vei bucura de un motor manual, cu 6 viteze, lin si agil sau de un sofisticat motor automat cu 10 viteze. Iar cu suspensiile fata si spate complet independente si o caroserie usoara, ti se oferă o manevrare precisa si o dinamica remarcabila de conducere.

Orange Ford Mustang on city street
Blue Ford Fiesta ST

Fiesta ST

Noul Fiesta ST este mai puternic, mai agil si mai distractiv de condus ca niciodata. Un motor EcoBoost nou-nout de 1,5 l ofera puterea si eficienta de care ai nevoie. In timp ce sasiul reglat cu precizie si configuratia suspensiilor ofera o experienta suprema de conducere Fiesta. Iar cu stilizarea remarcabila Ford Performance, noul Fiesta este un “hot hatch” care a fost special creat sa-ti puna zambetul pe buze.

Ford GT

Asa arata adevarata inovatie. De la motorul de 3,5 l cu tehnologie EcoBoost si pana la aerodinamica ultraeficienta, Ford GT este apogeul tuturor lucrurilor de exceptie pe care le realizam la Ford. Aceeasi pasiune pentru inovatie este vizibila la toate elementele care compun acest vehicul.

All New Ford GT
Blue Ranger Raptor on the mountain

Ranger Raptor

Ranger Raptor este fuziunea perfecta a capacitatilor off-road de neegalat cu AND-ului Ford Performance. Fiecare detaliu a fost conceput cu precizie pentru a-ti permite sa cuceresti orice teren si sa domini fiecare mediu.
Cu legendarul Fox Pro, suspensia inspirata de curse, sasiul unic de inalta rezistenta High Strength Low Alloy si designul incorporat, acesta nu este un pick-up oarecare.

Masini de performanta

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top