CUM PUTEM AJUTA?

Tasteaza intrebarea ta...
Home > Autoturisme > Transport persoane

MPV, minivan, transportator pentru persoane… indiferent sub ce denumire cauti autoturismul de care ai nevoie, gama Ford cu siguranta include unul care se potriveste perfect.

Gama noastra include modele care pot transporta, confortabil si in siguranta, o familie, o echipa sau un grup de cinci, sapte, noua, 11 sau 18 persoane. Fiecare model este echipat cu o lista ampla de tehnologii avansate; de asemenea, fiecare model ofera o eficienta exceptionala a consumului, oferindu-ti in acelasi timp placerea de a conduce si linistea de a sti ca nu irosesti carburantul.

 

Dotari esentiale pentru transportul de persoane

Ford SYNC Steering Wheel controls

Ford SYNC

Ford SYNC iti permite sa controlezi muzica, sa efectuezi si sa preiei apeluri de pe telefonul mobil, utilizand comenzi vocale directe si simple. Poti utiliza comenzi vocale pentru a reda melodii de pe o unitate USB sau MP3/iPod®, sau pentru a reda muzica de pe un telefon compatibil cu Bluetooth®. In plus, sistemul citeste cu voce tare chiar si mesajele text pe care le primesti (in functie de tipul de telefon mobil conectat).

Ford EcoBoost Engine

Ford EcoBoost

Optiunile de motor pe benzina Ford EcoBoost utilizeaza o combinatie de injectie directa a combustibilului si un sistem cu turbocompresor, pentru a oferi niveluri remarcabile de performanta si economie.

Ford Active City Stop

Oprire activa in oras

Tehnologia inovatoare „Oprire activa in oras” il ajuta pe sofer sa evite coliziunile in trafic lent si la viteze de pana la 50 km/h. Asistenta este oferita continuu, sistemul masurand distanta pana la vehiculul din fata,  cand acesta se afla in apropiere. Daca sistemul detecteaza ca vehiculul din fata a incetinit in mod neasteptat, va actiona franele automat.

Transit Minibus

Singurul mod de a calatori.
Fie ca sunt oameni de afaceri sau turisti, adulti iesiti la o plimbare sau copii care merg in excursie, confortul si siguranta reprezinta o responsabilitate foarte mare. Alege Transit Minibus: un autoturism construit special pentru nevoile tale si pentru calatorii confortabile, cu stil.

 

Blue Ford Transit Minibus parked outside airport
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top