NOUL FORD FIESTA

Cu design exterior nou si revolutionar, o gama de tehnologii inteligente si motoare mild-hybrid avansate si eficiente sub capota... acesta este Noul Ford Fiesta.

Partea frontala redesenata, grila tip fagure si noile faruri LED, ofera masinii un profil sportiv si dinamic.

In timp ce noile tehnologii orientate ajuta la un condus mai eficient, mai personalizat si mai placut. Noua Fiesta include un instrumental de bord complet nou, digital si interactiv, Moduri de Conducere Selectabile si SYNC 3.2 cu ecran tactil de 8”Fiesta New 12

O gama variata de optiuni avansate EcoBoost Hybrid ofera o performanta mai rapida si mai distractiva, cu economie impresionanta de combustibil si emisii reduse de CO2Fiesta New 6

Iar cu o gama larga de dotari unice de serie disponibile – de la stilul sportiv al vehiculului Fiesta ST-Line, pana la confortul premium al vehiculului Fiesta Titanium sau caracterul robust al modelului Fiesta Active – vei gasi un model nou Ford Fiesta perfect care sa ti se potriveasca.

CONFIGUREAZA MODELUL TAU FIESTA

Modelul prezentat este Titanium

VEZI FIESTA IN ACTIUNE

Side view of the Ford Fiesta

ALEGE MOTORIZAREA

Noua Fiesta ofera o gama de motorizari impresionante. Indiferent daca alegi motorul pe benzina EcoBoost sau una dintre optiunile hibride EcoBoost, transmisie manuala cu 6 trepte sau automata cu 7 trepte – te vei bucura de o economie de combustibil remarcabila si de emisii reduse de CO2.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

All-New Ford Fiesta interior view of dashboard

FORD SYNC 3.2

Ford SYNC 3.2Fiesta New 6 se integreaza perfect cu smartphone-ul prin Android Auto sau Apple CarplayFiesta New 9. Iti permite sa controlezi totul, de la apeluri telefonice si mesaje text, pana la climatizarea din interior, muzica, navigatie prin satelit si Actualizari de Trafic in Timp Real, toate prin intermediul unui ecran tactil color de 8" de inalta rezolutie sau prin utilizarea comenzilor vocale remarcabil de simple.

Ford Fiesta showing digital instrument cluster

CADRAN DE BORD DIGITAL

Noul cadran de bord digital de 12,3" al modelului Fiesta afiseaza informatii pentru sofer in format de inalta rezolutie, utilizand pictograme intuitive si usor de citit. De asemenea, poti stabili ce informatii sa fie afisate cu prioritate, inclusiv alertele de navigare, putand chiar personaliza setarile preferate pentru fiecare sofer in parte. 

B&O sound system close up

SISTEM AUDIO B&O

Asigura un sunet superior si un design elegant. Acest sistem audio premium cu 10 difuzoare a fost proiectat si perfectionat pentru noul model Fiesta de catre inginerii de sunet de specialitate ai B&O. Include un subwoofer incorporat in mod compact in peretele din spate si modele de difuzoare Bang & Olufsen care completeaza perfect stilul distinctiv al masinii.

Ford Fiesta overhead view of panoramic roof

PLAFON PANORAMIC

Plafonul panoramic actionat electric al noului model Fiesta iti permite tie si pasagerilor tai sa va bucurati de peisaj. Sticla reflectorizanta solara ajuta la mentinerea interiorului rece si confortabil.

 

Vezi Caracteristici

APLICATIA FORDPASS

Deblocheaza o serie de caracteristici de conectivitate prin intermediul smartphone-ului. Aplicatia FordPassFiesta New 1 iti permite sa monitorizezi localizarea vehiculului si datele despre condus, sa obtii actualizari in timp real privind traficul si sa primesti alerte privind starea de sanatate a vehiculului pe telefonul tau.

 

Mai multe despre FordPass

Mobile phone showing FordPass App
Ford Fiesta wireless charging port

INCARCARE WIRELESS

Conceput pentru a amplifica la maxim spatiul si comoditatea. Noul interior al modelului Fiesta dispune de un spatiu de stocare central la indemana si de incarcare wireless pentru smartphoneFiesta New 2.

 

Vezi Caracteristici

PACHETE OPTIONALE

E disponibila o gama de pachete suplimentare de optiuni pentru a se potrivi nevoilor tale specifice. 

PACHET X

Caracteristicile suplimentare ale pachetului X includ noi faruri cu LED cu lampi de ceata integrate, faruri spate cu LED, camera retrovizoare, intrare fara cheie, lampi ambientale pentru citit si geamurile fumurii.

Ford Fiesta front headlight close up

FIESTA - TOATE VERSIUNILE

Specificatii tehnice (PDF)

Foloseste linkurile de mai jos pentru a afla mai multe informatii