• Pret standard de la
    Gross Retail Price (PV)
    TVA inclus
  • CONFIGURATOR

NOUL FORD FIESTA ST-LINE

Combinand dinamica de conducere caracteristica Ford Fiesta cu detalii suplimentare inspirate de sportivitate atat la interior, cat si la exterior. Noul model Ford Fiesta ST-Line este o contopire a stilului ultra-contemporan, a tehnologiei rafinate si a performantelor antrenante. 

De la liniile sale elegante, sculptate, caroserie complet unica (inclusiv barele de protectie fata si spate, placarea laterala si spoilerul mare spate), pana la jantele exclusive din aliaj de 17”– fiecare detaliu al Fiesta ST-Line este conceput pentru a iesi in evidenta. In timp ce suspensiile sale sport reglate cu precizie si spoilerul din spate garanteaza o imagine a performantei.

VEZI DETALII

CONFIGUREAZA MODELUL TAU FIESTA

Modelul prezentat este Fiesta ST-Line

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Ford Fiesta front three quarter view

SUSPENSIE SPORT

Cu suspensia special reglata pentru tractiune imbunatatita in timp ce manevrezi colturile, noua Fiesta ST-Line ofera o experienta imbunatatita de condus, inspirata de sport.

Ford Fiesta profile view showing body kit

KIT COMPLET PENTRU CAROSESIE

Kitul complet pentru caroserie al Fiesta ST-Line ofera un design sportiv si inspirat de performanta. Include bare de protectie fata si spate, placari laterale in culoarea caroseriei, si spoiler spate integrat. 

FIESTA - TOATE VERSIUNILE

Specificatii tehnice (PDF)

Foloseste linkurile de mai jos pentru a afla mai multe informatii