• CX727 Promotional Price Inventory
  PREȚ PROMOȚIONAL RECOMANDAT DE LA
 • Gross Retail Price (PV) Inventory
  PREȚ TOTAL RECOMANDAT DE LA
 • Government Guaranteed Incentives (Gross) Inventory Showroom
  DISCOUNT TOTAL RECOMANDAT
 • CONFIGURATOR

  Vezi Promotii Ford

NOUL FORD FOCUS

Îți prezentăm noul Ford Focus. Cu un design frontal nou și o gamă de funcții de conectivitate next-level, o motorizare avansată nouă EcoBoost Hybrid și noua tehnologie cu transmisie automată, opțională, cu dublu ambreiaj PowerShiftPowerShift.

Pentru Noul Focus este disponibilă o gamă variată de serii și stiluri de caroserii, cu performanță deosebită, tehnologie inteligentă și un aspect pe măsură, ce întoarce capete.

CONFIGUREAZA MODELUL TAU FOCUS

Modelul prezentat este Focus Titanium

VEZI FOCUS ÎN ACȚIUNE

Vizionează clipul nostru despre Noul Ford Focus și vezi ce poate face.

Ford Focus Product Film Video

ALEGE MOTORIZAREA

Noul Focus oferă o gamă de motorizări impresionante. Indiferent dacă alegi motorul pe benzină EcoBoost sau una dintre opțiunile hibride EcoBoost, cutie de viteză manuală cu 6 trepte sau automată PowerShift cu 7 trepte – te vei bucura de o economie de combustibil remarcabilă și de emisii reduse de CO2.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

New Ford Focus interior view of dashboard

SYNC 4

Ford SYNC 4 cu navigare conectatăFord Secure and Connected Navigation, Ford Secure și ecranul tactil de 13,2” se integrează perfect cu telefonul tău inteligent prin aplicația FordPass, permițându-ți să controlezi totul în Focus, de la apeluri telefonice până la blocarea de la distanță, muzică și navigare.

Conectivitate

Visualisation of regenerative braking on a blue Ford Focus

ECOBOOST HYBRID

Un motor electric alimentat cu baterii ajută la susținerea motorului, îmbunătățește eficiența și reduce emisiileFiesta New 7. Frânarea regenerativă încarcă bateria hibridă ușoară a modelului Focus în timp ce conduci, astfel încât nu e nevoie să te conectezi. Disponibil cu transmisie manuală sau automată.

Motoare & Transmisii

Ford Focus with open trunk showing wet compartment

PORTBAGAJ WAGON

Podeaua de încărcare Focus Estate prezintă un separator vertical și o nouă zonă umedă cu covoraș de cauciucStandard feature. Available on Wagon bodystyles only., permițându-ți să transporți separat articole umede sau murdare.

Utilitate

New Ford Focus front view

ASPECT NOU

Noul Focus se remarcă printr-un design frontal remodelat, mai proeminent, inclusiv capotă nouă, bară de protecție, grilaj și faruri LED cu lămpi de ceață integrate și funcție opțională Adaptive Matrix LED. 

Configurator Focus

APLICAȚIA FORDPASS

Deblochează o serie de caracteristici de conectivitate prin intermediul telefonului. FordPass7 îți permite să monitorizezi locația și datele legate de condus ale vehiculului tău Focus, să primești informații despre trafic în timp real, alerte privind starea de sănătate a vehiculului și multe altele.FordPass Connect 1

Exploreaza FordPass

Man looking at smartphone with FordPass App open
Screen next to a driving wheel showing a map

NAVIGAȚIE CONECTATĂ

Noul Ford Focus beneficiază de asemenea de serviciile conenctate Ford Secure și Navigație ConectatăFord Secure and Connected Navigation. Primești mereu cele mai noi informații din trafic direct pe ecranul SYNC 4 prin Navigație Conectată și ești liniștit(ă) că vehiculul tău este în permanență în siguranță prin Ford Secure.

Conectivitate

TAPIȚERIE SENSICO®

Finisajele Sensico©, fără piele naturala, ale scaunelor noului FocusOptional feature as part of the Vignale pack., asigură confort premium și un stil sofisticat, datorită tapițeriei durabile din piele întoarsă, artificială. 

Confort si functionalitate

Focus interior showing Sensico upholstery

PACHETE OPȚIONALE

Pentru ca noul Focus să se potrivească nevoilor tale specifice, este disponibilă o gamă largă de pachete opționale.

FOCUS - TOATE VERSIUNILE

Specificatii tehnice (PDF)

Foloseste linkurile de mai jos pentru a afla mai multe informatii