Ford Electric mountain road with motion lighting

RE-ENERGIZAT

Sunteți gata să schimbați jocul? Viitorul nostru SUV complet electric face parte din planul de electrificare al Ford și vă permite să simțiți spiritul, exaltarea și puterea Mustangului, redefinite pentru o nouă eră.

Ford Electric zero emissions

PUTEREA EMISIILOR ZERO

Vehiculele complet electrice funcționează numai pe baterie. Zero combustibil. Zero emisii pe drum.

Așadar, sunt mai bune pentru mediu, iar cu ajutorul stimulentelor guvernamentale pentru cumpărare, a taxelor rutiere reduse și a absenței penalităților în unele zone cu emisii reduse, sunt bune și din punct de vedere financiar.

Ford Electric Mustang pony

AVEM INOVAȚIA ÎN SÂNGE

Planul Ford de electrificare este simplu. Ne folosim punctele forte: capacitatea, performanța și tehnologia pe care clienții noștri le iubesc și le transformăm prin calitățile unice ale vehiculelor electrice. Noul nostru SUV complet electric este doar începutul.

ÎMBRĂȚIȘAȚI O LUME NOUĂ

Mai puțin de 10% dintre oameni cred că vehiculele electrice au o accelerație mai rapidă sau putere mai mare. Dar performanța constituie elementul central al SUV-ului nostru complet electric. Așadar uitați ceea ce credeați că știți. Aceasta este tehnologia de ultima oră.

Ford Electric thrill of an electric vehicle

SENZAȚIA DATĂ DE UN VEHICUL ELECTRIC

Vedeți cum simulatorul nostru demonstrează senzația dată de accelerația și performanța furnizate de SUV-ul nostru complet electric.

Ford Electric in extreme weather conditions

VEHICULELE ELECTRICE POT FACE FAȚĂ FRIGULUI?

Bateria și modul în care este construit un vehicul complet electric pot face față unor condiții extreme?

Ford Electric Destination Map

COMPLET ELECTRIC - CU O AUTONOMIE DE 600 KMTooltip

Noul nostru SUV complet electric vă poartă mai departe, ca să nu vă mai faceți griji cu privire la următoarea încărcare.

Vă întrebați unde ați putea ajunge?

PLANIFCAȚI-VĂ CĂLĂTORIILE CU AJUTORUL HĂRȚII

Ca în cazul oricărui automobil, există lucruri care afectează autonomia unui vehicul electric. Vestea bună este că există și feluri în care o puteți maximiza.

CE ANUME AFECTEAZĂ AUTONOMIA?

ÎNCĂRCAREA ESTE SIMPLĂ

Ford Explorer Plug In Hybrid charging at home

ÎNCĂRCARE LA DOMICILIU

Cu ajutorul unei prize de perete Ford Wallbox, vă puteți conecta peste noapte pentru a avea o încărcare completă dimineața, la fel ca telefonul dvs.

Ford Explorer Plug In Hybrid chargin in public

ÎNCĂRCARE ÎN STAȚIILE PUBLICE ȘI LA DESTINAȚIE

În prezent, există peste 100.000 de puncte de încărcare a autovehiculelor electrice în întreaga Europă. Le veți găsi la supermarketuri, centre comerciale, benzinării de pe autostradă și în multe alte locuri.

TRECEȚI PE ELECTRICITATE CULEGEȚI BENEFICIILE

Gata cu drumurile la pompă. Mai puține piese mobile decât la vehiculele tradiționale, ceea ce înseamnă costuri de întreținere mai mici, reduceri de impozite, beneficii în zonele de emisie și lista economiilor continuă.

Ford Kuga Plug In Hybrid Charging port

ECONOMISIȚI COMBUSTIBIL ÎN VALOARE DE 5.200 DE LEI

Sunteți gata să fiți surprins(ă)? Vedeți cât de mici ar putea fi costurile de energie electrică, prin comparație cu costurile actuale ale combustibililor fosili.

SURPRINDE-MĂ ȘI ARATĂ-MI ECONOMIILE

Ford Scheduled Servicing

SERVICE PROGRAMAT - ECONOMIE DE PESTE 50%

Vehiculele electrice au mai puține piese mobile, ceea ce înseamnă costuri de service programat mai mici.

SPUNE-MI MAI MULTE DESPRE ECONOMIA LA SERVICE

Ford All Electric Vehicle

NU RATAȚI NIMIC

Ford plănuiește să lanseze 16 modele de vehicule electrificate, până în 2022. SUV-ul nostru complet electric, inspirat de Mustang, va apărea în curând. Credeți-ne, nu vreți să ratați nicio actualizare.