Home > Cumpara > Exploreaza > Vehicule hibride si electrice > Vehicule All-Electric
Ford All-Electric vehicles logo

All-Electric

Ford planuieste sa lanseze 16 vehicule complet electrice, in cadrul unui portofoliu total de 40 de vehicule electrice, pana in 2022. Noul nostru vehicul utilitar complet electric va sosi in 2020 cu o autonomie tinta de 600 km.

New Ford fully electric performance vehicle

Un SUV complet electric inspirit din designul lui Mustang.

Which vehicle is right for you logo with electric power scheme

Ce vehicul electric este potrivit pentru tine?

Daca intentionezi sa treci la un vehicul electric, atunci este important sa intelegi diferentele dintre ele. Apasa pe pictogramele de mai jos pentru a obtine mai multe informatii despre vehiculele Mild Hybrid, Hybrid, Plug-in Hybrid si All-Electric.

All-Electric Technology Overview

Puterea lui zero

Vehiculele All-Electric functioneaza exclusiv pe baterii si nu produc emisii in timp ce se deplaseaza. Vehiculele All-Electric din ultimele generatii pot oferi acum o distanta de deplasare de mai mult de 483 de km (in timp ce modelele mai vechi au tendinta de a avea o raza de actiune de 161 - 241 de km), astfel incat experienta de proprietar devine radical diferita si incitanta. 

Ford All-Electric logo
IONITY electric charging stations

Incarcarea bateriei 

Incarcarea unui vehicul All-Electric poate fi la fel de simpla ca incarcarea unui telefon mobil. 

Incarcatoarele de perete pot fi instalate la domiciliu si pot incarca complet bateria peste noapte. Exista, de asemenea, optiunea de a utiliza o priza de uz casnic pentru a incarca masina, dar acest lucru dureaza mai mult decat la un incarcator de perete. Pentru deplasari, exista o activitate sustinuta de instalare a unui numar tot mai mare de statii de incarcare mai puternice si mai rapide. 

De acum inainte, statiile de incarcare planificate in reteaua comuna IONITY a Ford vor putea incarca vehiculele compatibile,  pana la un nivel de 80%, in aproximativ 20 de minute. 

Costul mediu al incarcarii unui vehicul electric pentru o deplasare de 100 km este in mod obisnuit mai mic decat costul mediu al benzinei sau motorinei pentru deplasarea pe aceeasi distantaTooltip.  Mai multe

O noua experienta de condus

Cand se pune problema experientei de condus, vehiculele All-Electric sunt line si rapide. Spre deosebire de motoarele traditionale pe benzina sau motorina, motoarele electrice genereaza cuplu aproape instantaneu. Fara necesitatea de a ambala motorul sau de a schimba vitezele, acceleratia este lina, aproape silentioasa si surprinzator de rapida. Iar datorita sistemelor de propulsie mai mici si mai simple, prin comparatie cu motoarele traditionale, acestea beneficiaza de mai mult spatiu interior si de incarcare.

Nu doar costurile de alimentare sunt mai mici, ci si costurile de functionare. Cum BEV-urile au mai putine parti in miscare care ar putea dezvolta defectiuni prin comparatie cu un vehicul alimentat cu benzina sau motorina, costurile pentru service si intretinere sunt, de asemenea, mai mici. Asadar, un vehicul All-Electric poate costa mai mult pentru a-l cumpara initial, dar majoritatea soferilor ar trebui sa beneficieze de pe urma acestuia, pe termen lung.

Ford All-electric vehicle charging point close up

Electric & Hybrid

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top