CUM PUTEM AJUTA?

Tasteaza intrebarea ta...
Home > Cumpara > Exploreaza > Reteaua FordStore
Introducing the Ford Store

VA PREZENTAM FORDSTORE.

Un mod incitant de a descoperi experienta Ford.

FordStore inseamna un mod cu totul nou de a cumpara si de a va bucura de experientele Ford.

Intr-o atmosfera relaxata si prietenoasa, cu numeroase tehnologii interactive gata sa fie testate, locatiile FordStore va permit sa explorati in detaliu modelele Ford, sa descoperiti o gama larga de servicii utile si sa alegeti ceea ce vi se potriveste cel mai bine.


Cel mai apropiat FordStore

focus in ford store

Usor de navigat

FordStore este conceput, pana la cel mai mic detaliu, pentru a face din achizitionarea unui model Ford o experienta simpla si placuta. Modelele sunt amplasate in zone de „familii” distincte, pentru a va permite sa faceti comparatii rapide intre ele. Anumite zone pun in valoare modele speciale – fie ca este vorba de modele recent lansate sau de masini sub marca noastra de performanta, „ST”. In zona „Descoperiti Ford” puteti afla mai multe informatii generale despre gama de modele si serviciile Ford. Iar daca doriti sa luati o pauza, in zona dedicata relaxarii va asteapta ceai, cafea sau bauturi racoritoare.

Prezentare interactiva

Locatiile FordStore va pun la dispozitie tehnologii digitale care fac din explorarea gamei de modele si servicii Ford o experienta distractiva si interactiva. Cu ajutorul aplicatiei noastre dedicate, puteti explora gama Ford direct de pe o tableta. Si, daca este disponibil, impresionantul „Ford Life Size Configurator” va permite sa configurati un vehicul Ford la dimensiuni aproape de cele reale, pe peretele video HD, format din noua ecrane. Dupa ce personalizati modelul dorit il puteti admira, din exterior si din interior, din toate unghiurile, pentru a va asigura ca este exact ce va doriti.

vignale table
black mustang in ford store

Mai multe in curand

Primele FordStore pe care le-am deschis au avut un succes rasunator in randul clientilor. In prezent, peste 200 de locatii FordStore sunt gata sa va primeasca, in 20 de tari din Europa. Pe viitor planificam sa inauguram numeroase noi locatii; un FordStore va fi, cu siguranta, si in apropiere de dumneavoastra.

ford store

Si mai multe servicii

Locatiile FordStore nu se limiteaza doar la vehicule noi. Fiecare va poate ajuta, de asemenea, sa gasiti un vehicul Ford rulat, deja verificat si pregatit pentru a respecta standardele riguroase FordApproved. Prin conceptul „Business Centre” clientii de flota vor gasi, de asemenea, personal specializat disponibil imediat pentru a-i ajuta, de la un test drive la optiuni de finantare. In aceeasi locatie FordStore, zona „Transit Centre” este dedicata tuturor aspectelor legate de vanzarea vehiculelor comerciale.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top