Test Drive Gaseste un dealer Programare service AskFord
Home > Cumpara > Exploreaza > Tehnologie CV > Performanta si eficienta > Ford EcoBoost

Ford EcoBoost

The Eco

The Eco

Pentru un motor EcoBoost, fiecare picatura de combustibil este pretioasa. Atat de pretioasa incat acesta reduce semnificativ nu doar consumul de combustibil ci si emisiile de CO2 - pana la 99g / km.Detalii despre consumul de carburant si emisiile de CO2 sunt disponibile pe paginile modelelor listate mai jos.

The Boost

The Boost

Fiecare motor EcoBoost are turbocompresoare pentru o putere care depaseste cu mult dimensiunea motorului. Turbocompresoarele utilizeaza gazele de esapament, care sunt de obicei irosite, pentru a impinge mai mult aer comprimat puternic in motor si pentru a da un impuls imens pentru puterea lor. Un motor EcoBoost de 1,0 litri poate oferi o performanta impresionanta de pana la 140PS, similara cu un motor pe benzina,mai greu si mai vechi, de 1.6l.

Motorul

Datorita injectiei directe, motoarele Ford EcoBoost obtin cifre de performanta remarcabile. O cantitate precisa de combustibil este injectata, cu presiune foarte inalta, direct in carburator. Datorita acestei modalitati de alimentare extrem de eficiente, motoarele Ford EcoBoost sunt capabile de asa-numita “ardere usoara”, cand se foloseste o cantitate foarte mica de combustibil, de exemplu atunci cand se ruleaza constant la viteza mare.

Disponibil pentru

Top