NOUL BRONCO

EMBLEMATICUL OFF-ROADER AMERICAN VINE SI ÎN EUROPA 

Rezistent la testele extreme de durabilitate Build WildTM și fiind construit cu capabilitati și un design inovatoare, acest SUV robust Ford îți oferă o experiență de condus off-road palpitantă. Întotdeauna pregătit pentru aventură, Noul Bronco oferă pasionaților de aer liber de astăzi cea mai recentă generație de tehnologii actualizabile.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Ford Bronco parked on a beach

CARACTER FĂRĂ EFORT

Abordează cu ușurință chiar și cele mai provocatoare trasee, grație sistemului avansat de management al terenului cu moduri de conducere G.O.A.T (Go Over Any Terrain). Echipat cu anvelope pentru orice tip de teren și un sistem de suspensie de mare viteză pentru teren accidentat, Noul Ford Bronco se ridică fără efort la înălțimea oricărei provocări.  

Ford Bronco driving on city road

RAFINAMENT ROBUST

Îți poți personaliza Noul SUV Bronco pentru fiecare aventură. Acoperișul și ușile ușor de detașatDoor removal sunt completate de alegerea ta de accesorii practice, cum ar fi barele de acoperiș, care te pregătesc pentru cea mai bună experiență în aer liber. 

Ford Bronco interior dashboard view

PENTRU EXPLORATORUL SECOLULUI XXI

Noul Ford Bronco este echipat cu sistemul inteligent SYNC4Ford SYNC 4, operat printr-un ecran tactil de 12”. Te vei bucura, de asemenea, de un sistem de sunet B&O Premium cu 10 difuzoare, pentru coloana sonoră a călătoriei tale.  

Ford Bronco exterior at night in desert

NOUL FORD BRONCO

Vreau sa fiu informat(a)

Foloseste linkurile de mai jos pentru a afla mai multe informatii