FordPass Pro logo

Indiferent ca lucrezi cu un vehicul business sau gestionezi pana la cinci vehicule, FordPass Pro iti ofera instrumentele de care ai nevoie pentru a le mentine in stare buna, sigure si functionale.

Descarca aplicatia FordPass Pro din App Store sau din Google Play.

APLICATIA DE AFACERI PENTRU VEHICULE CONECTATE

Conceputa pentru vehicule comerciale cu modem FordPass Connect, aplicatia FordPass Pro iti permite sa activezi modemul si sa accesezi o serie de functii utile. Dotam din ce in ce mai multe dintre noile noastre vehicule comerciale cu conectivitate completa. Discuta cu dealerul tau Ford pentru a vedea daca vehiculul tau Ford actual este compatibil.

SECURITATE

Caracteristicile de securitate FordPass Pro, inclusiv Modul Protectie, Blocarea Zonala si Locatia Vehiculului Live, iti ofera mai multa siguranta.

FII IN SIGURANTA

Securitate sporita pe langa sistemul de alarma al vehiculului tau. Modul Protectie te va notifica in cazul in care detecteaza ca cineva incearca sa acceseze vehiculul cu o cheie furata sau falsa.

VERIFICA INCUIETORILE

Pentru mai multa siguranta, starea de Blocare Live iti permite sa verifici dintr-o privire daca toate usile vehiculului sunt blocate. Poti accesa chiar si Centrul de Comanda din aplicatie pentru a bloca sau debloca usile de la distanta.

TINE EVIDENTA VEHICULELOR TALE

Toate vehiculele tale se afla unde ar trebui sa fie? Cu FordPass Pro vei sti. Fii cu ochii pe vehiculele tale de afaceri, avand ultima locatie inregistrata a acestora pe o singura harta.

GESTIONEAZA ACCESUL

Blocarea Zonala de la Distanta iti permite sa controlezi cabina si usile de incarcare separat, astfel incat sa poti permite accesul cuiva in cabina, pastrand in acelasi timp in siguranta compartimentul de incarcare.

PRODUCTIVITATE

O serie de instrumente si caracteristici de productivitate FordPass Pro inteligente te ajuta sa profiti la maximum de vehiculele tale de afaceri.

GESTIONEAZA DE LA DISTANTA

Verifica daca un vehicul este securizat, apoi blocheaza-l sau deblocheaza-l din aplicatie. Poti chiar porni vehiculele automateTooltip de la distanta si astfel te asiguri ca sunt dezghetate si gata de lucru odata cu tine.

FII ONLINE

Gestioneaza-ti afacerea direct din furgoneta. Modemul FordPass Connect transforma cabina vehiculului in biroul tau rutier, cu un hotspot Wi-FiTooltip, care iti permite sa conectezi pana la 10 dispozitive in interiorul si in jurul vehiculului.

INTRETINEREA VEHICULELOR

FordPass Pro faciliteaza intretinerea, oferind acces la informatiile cheie privind starea vehiculului, ajutandu-te sa reduci perioada de nefunctionare a acestuia.

SUNTEM MEREU AICI PENTRU A TE AJUTA

Intreaba-ti dealerul Ford despre activarea modemului FordPass Connect atunci cand preiei noul vehicul. Sau urmareste videoclipul nostru instructional pentru a te descurca singur.

 

 

Descarca aplicatia FordPass Pro din App Store sau din Google Play.