FordPass Pro logo

Indiferent ca lucrezi cu un vehicul business sau gestionezi pana la cinci vehicule, FordPass Pro iti ofera instrumentele de care ai nevoie pentru a le mentine in stare buna, sigure si functionale.

Descarca aplicatia FordPass Pro din App Store sau din Google Play.

Muncitor in constructii verificand aplicatia FordPass Pro

APLICATIA DE AFACERI PENTRU VEHICULE CONECTATE

Conceputa pentru vehicule comerciale cu modem FordPass Connect, aplicatia FordPass Pro iti permite sa activezi modemul si sa accesezi o serie de functii utile. Dotam din ce in ce mai multe dintre noile noastre vehicule comerciale cu conectivitate completa. Discuta cu dealerul tau Ford pentru a vedea daca vehiculul tau Ford actual este compatibil.

Service person with high viz jacket checking the FordPass Pro app

SECURITATE

Caracteristicile de securitate FordPass Pro, inclusiv Modul Protectie, Blocarea Zonala si Locatia Vehiculului Live, iti ofera mai multa siguranta.

FII IN SIGURANTA

Securitate sporita pe langa sistemul de alarma al vehiculului tau. Modul Protectie te va notifica in cazul in care detecteaza ca cineva incearca sa acceseze vehiculul cu o cheie furata sau falsa.

Persoana de service verificand telefonul cu aplicatia FordPass Pro
Prim-plan cu persoana verificand aplicatia FordPass Pro

VERIFICA INCUIETORILE

Pentru mai multa siguranta, starea de Blocare Live iti permite sa verifici dintr-o privire daca toate usile vehiculului sunt blocate. Poti accesa chiar si Centrul de Comanda din aplicatie pentru a bloca sau debloca usile de la distanta.

TINE EVIDENTA VEHICULELOR TALE

Toate vehiculele tale se afla unde ar trebui sa fie? Cu FordPass Pro vei sti. Fii cu ochii pe vehiculele tale de afaceri, avand ultima locatie inregistrata a acestora pe o singura harta.

Prim-plan cu persoana uitandu-se pe telefon intr-un atelier
Persoane si furgoneta Ford pe un santier de constructii

GESTIONEAZA ACCESUL

Blocarea Zonala de la Distanta iti permite sa controlezi cabina si usile de incarcare separat, astfel incat sa poti permite accesul cuiva in cabina, pastrand in acelasi timp in siguranta compartimentul de incarcare.

Bird's eye view of vendor selling boxes of vegetables

PRODUCTIVITATE

O serie de instrumente si caracteristici de productivitate FordPass Pro inteligente te ajuta sa profiti la maximum de vehiculele tale de afaceri.

Persoana si furgoneta Ford in fata unui magazin

GESTIONEAZA DE LA DISTANTA

Verifica daca un vehicul este securizat, apoi blocheaza-l sau deblocheaza-l din aplicatie. Poti chiar porni vehiculele automateTooltip de la distanta si astfel te asiguri ca sunt dezghetate si gata de lucru odata cu tine.

Muncitor in constructii pe scaunul din fata intr-o furgoneta Ford

FII ONLINE

Gestioneaza-ti afacerea direct din furgoneta. Modemul FordPass Connect transforma cabina vehiculului in biroul tau rutier, cu un hotspot Wi-FiTooltip, care iti permite sa conectezi pana la 10 dispozitive in interiorul si in jurul vehiculului.

Mobile phone laying on working desk

INTRETINEREA VEHICULELOR

FordPass Pro faciliteaza intretinerea, oferind acces la informatiile cheie privind starea vehiculului, ajutandu-te sa reduci perioada de nefunctionare a acestuia.

Two people greeting each other viewed from open Ford Van door

SUNTEM MEREU AICI PENTRU A TE AJUTA

Intreaba-ti dealerul Ford despre activarea modemului FordPass Connect atunci cand preiei noul vehicul. Sau urmareste videoclipul nostru instructional pentru a te descurca singur.

 

 

Descarca aplicatia FordPass Pro din App Store sau din Google Play.