CUM PUTEM AJUTA?

Tasteaza intrebarea ta...
Home > Service > Service & Intretinere > Promotii service > Filtre pentru habitaclu
kid with bunny

Filtre pentru habitaclu

Nu lasa noul anotimp sa te ia prin surprindere!

Este momentul potrivit sa acorzi atentie calitatii aerului din masina ta! Uita de praf, alergeni si protejeaza-te impotriva bacteriilor cu filtrele aer habitaclu de la Ford, acestea fiind cea mai buna bariera impotriva impuritatilor.

Filtrele de polen carbon activ asigura un aer curat si tin departe praful si gazele de esapament, motiv pentru care Ford vine in intampinarea ta cu trei oferte imbatabile:

  • Pachetul de igienizare – Pentru doar 116 lei (TVA inclus)****, beneficiezi de curatarea casetei filtrului de polen si de manopera;
  • Pachet filtru aer habitaclu si igienizare – Pentru doar 297 lei (TVA inclus)****, beneficiezi de filtrul de polen carbon activ, curatarea casetei filtrului si de manopera.
  • Pachet filtru aer habitaclu MicronAir Protect si igienizare – Pentru doar 330 lei (TVA inclus)****, beneficiezi de filtrul aer habitaclu MicronAir Protect, curatarea casetei filtrului si de manopera.

MicronAir Protect asigura o bariera bacteriostatica si fungistatica impotriva unei multitudini de bacterii gram-pozitive si gram-negative, drojdii si ciuperci si prezinta proprietati antivirale dovedite (virusul gripal H1N1 si coronavirus HCOV 229E), conform ISO 18184. Filtrul nu contine nano-argint ( care a fost asociat unei anumite toxicitati) iar ingredientul activ al filtrului  este un extract natural de fructe ( monohidrat de acid citric nr. CAS 77-92- 9 si/sau 5949- 29- 1), ce acopera virusurile cu o anvelopa proteica, ce inactiveaza aceste virusuri. Extractul natural de fructe este clasificat drept biocid, in conformitate cu reglementarile UE.
Ford recomanda insistent inlocuirea filtrului aer habitaclu ( polen) MicronAir Protect la fiecare 12 luni, pentru o siguranta completa.

Poti urmari mai jos procesul nostru de igienizare si schimbare filtru polen.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top