Range of Ford commercial vehicles

SERVICIUL DVS. UNIC PENTRU CONVERSII

 

Vehiculele comerciale Ford alcătuiesc platforma ideală pentru o gamă largă de conversii ale vehiculelor de agrement și de afaceri. 

Serviciul One-Stop-Shop unic Ford oferă conversii ale autoutilitarelor gata de lucru, oferindu-vă tot ce aveți nevoie într-un singur loc ușor accesibil. Există o serie de vehicule rentabile, complet convertite. Oferim finanțare pentru vehicule (inclusiv costurile de conversie), plus garanția dvs. obișnuită Ford, toate acoperite de o singură factură.

Vizitați unul dintre centrele noastre dedicate Ford Transit. Echipa noastră de specialiști vă poate facilita experiența, prin coordonarea împreună cu dvs. a tuturor aspectelor legate de achiziția vehiculului pentru conversie. 

De la consilierea inițială cu privire la conversia ideală, până la finanțarea, întreținerea și planurile de garanție ale vehicululuiTooltip – vă vom ghida în fiecare etapă a procesului.

AVANTAJE CHEIE

COMOD

Comandați prin centrul dvs. Ford Transit.

Apoi vom pune la punct toate aspectele achiziției dvs. de conversie, prin intermediul serviciului nostru unic One-Stop Shop. 

RENTABIL

Serviciul nostru eficientizat și convenabil presupune plata către dealerul dvs. a unei singure facturi pentru toate costurile legate de achiziționarea vehiculului, garanție și planul de întreținere.

ASIGURAT

Vehiculul dvs. finalizat beneficiază de garanția completă Ford.

CONVERSII DISPONIBILE PRIN SERVICIUL UNIC ONE-STOP SHOP

BASCULANTE

Alegerea unei basculante cu basculare pe una sau trei părți pentru firmele de construcții ușurează livrarea încărcăturilor grele exact acolo unde aveți nevoie.

OBLOANE ȘI PLATFORME

Conversii robuste ale șasiului, cu obloane laterale și posterioare rabatabile, care ușurează încărcarea și descărcarea.

FURGOANE CAROSATE CU BOX SAU CU PRELATĂ LATERALĂ

Conversii robuste care maximizează volumul spațiului de încărcare. Ideal pentru serviciile de mutare sau livrare.

ASISTENȚĂ SOCIALĂ

Conversii ale furgoanelor de asistență socială pentru forța dvs. de muncă, inclusiv pregătirea mâncării, spălarea mâinilor și alte dotări.

CAMPER

Conversii individualizate ale furgoanelor, ca să beneficiați și pe drum de tot confortul de acasă.

LIVRĂRI DE ALIMENTE

Spații de încărcare cu temperatură controlată pentru livrarea de alimente refrigerate, congelate sau păstrate la temperatură ambientală (sau o combinație a celor trei).

PERSONALIZARE ȘI SPORT

Îmbunătățiri individualizate care îmbină rezistența vehiculelor comerciale cu stilul inspirat din sporturile cu motor.

Special Vehicle Options colour palette

OPȚIUNI SPECIALE VEHICUL (SVO)

Vehiculele Ford prin serviciul unic One-Stop Shop sunt gata de lucru, dar puteți adăuga și propriile personalizări. Răsfoiți catalogul nostru de opțiuni speciale ale vehiculelor (SVO)Tooltip, pentru caracteristici și accesorii suplimentare care să vă permită să vă adaptați perfect vehiculul Ford nevoilor dvs. de lucru.

Explorați opțiunile speciale ale vehiculului PDF (13.3MB)

 

Foloseste linkurile de mai jos pentru a afla mai multe informatii